Granskning

SD-kvinna fortsätter att sprida lögner kring muslimers barnafödande

Trots stor uppståndelse kring SD Älmhults vice ordförande Annika Rydh fortsätter hon att påstå att muslimer försöker ta över världen genom att föda barn. Det är i en intervju med Sverigesradio Kronoberg som Rydh står fast vid sina uttalanden – dock med en modifikation. Rydh påstår även att hon ville prata om den totala befolkningsutvecklingen i världen. Det är lite svårt att se någon sanning i Rydhs nya påstående då hon inte skrivit ett enda ord om ”total befolkningsutveckling” i något av sina inlägg. Det har hela tiden handlat om muslimers barnafödande.

Trotts att reportern påpekar att siffrorna i filmen är felaktiga så fortsätter Rydh att hävda att påståendena i filmen är korrekta:

Jag vet inte vad man grundar det på? Man ser ju klart och tydligt i världen över lixom att just i den här gruppen så sker ju en ökningstakt som är väldigt stor. Jag är ärlig och erkänner att jag är rädd för islam och jag vill inte att den ska ta över vår svenska kristendom.

Lyssna: Annika Rydh (SD) i blu00e5svu00e4der, Radar‘,’hspace’:null,’vspace’:null,’align’:null,’bgcolor’:null}” alt=””/>

Ibland är saker såpass fel att det blir svårt att beskriva, men vi kan väl säga såhär att när en expert på ämnet går in och kallar siffror i filmen för ”poppycock” så har det gått långt.

(Poppycock = Another word for nonsense. Or a polite way of saying something is bullshit.)

Vi kan bara rekommendera att ni tar er tiden att se BBC:s sågning av ”Muslim demographics” för att förstå hur dumma påståenden som sprids av Sverigedemokrater i hela landet.

Bonusmaterial till dig som fortfarande tror att muslimer föder horder av barn:


Stötta vår verksamhet