Ronny Karlsson från SD Krokom (ni vet han som skrev om kastrering av småpojkar) verkar lida av paranoia. Vi hittar två inlägg skrivna av Karlsson som tyder på att han lider av viss förföljelsemani. Dels har han skrivit om att LT (Länstidningen i Jämtland) har börjat censurera honom. Hur har han då kommit fram till detta? Jo, Karlssons politiske motståndare (dock verkar Karlsson ha missuppfattat exakt vem det var) skickade in en insändare till Länstidningen, en insändare som Karlsson svarade på men då försvann den ursprungliga insändaren och alltså är Karlsson censurerad:

Jag skickade ett svar till LT där jag bad Jörgen ge exempel där jag fört fram någon osanning, döm om min förvåning när jag 2 timmar efteråt ville gå in och se ifall den kommit in på LT:s sida, då är Jörgen Bloms inlägg borttaget och då blev naturligtvis mitt inlägg ”onödigt” att publicera.

Logiken finns kanske där, men den är ganska… blek. Nu har Karlsson dock tagit bort just detta inlägg från SD Krokoms hemsida, varför detta kan vi bara spekulera i. Däremot har han skrivit ett annat inlägg på hemsidan som handlar om den andra lokaltidningen, Östersundsposten. Som, hör och häpna, OCKSÅ censurerar Sverigedemokraterna!

Östersundsposten är en tidning som inte värnar yttrandefriheten det minsta. Jag har idag svarat Jessica Svennson Vänsterpartiet som skrivit en insändare där hon försöker bemöta min artikel om att ”gamla partier måste svikas”. Jag tror inte Jessica över huvud taget läst min insändare för hon svarar iaf nått helt annat. Men så är det väl med kommunister, man ljuger oavkortat…

Karlsson kanske tänker ta plats tillsammans med Thoralf Alfsson som SD:s främste konspirationsteoretiker. Kanske lever han efter devisen ”Bara för att jag är paranoid så betyder inte det att de inte är ute efter mig”. Det enda vi säkert kan veta är att man kanske inte ska hetsa upp sig så enormt över en insändare som inte publicerats ännu.