Vissa inlägg bör skrivas i listform för att få dem någotsånär begripliga. Detta inlägg är just ett sådant:

  1. IRM avslöjar att kommunpolitikern Sven Erik Holst skrivit ett gäng med rasbiologiska kommentarer på den rasistiska bloggen Avpixlat. I vår intervju erkänner Holst att han skrivit minst två av kommentarerna.
  2. Expo intervjuar Holst som nu helt byter linje och nekar till att skrivit några kommentarer. Holst ställer sig däremot bakom det som skrivits i hans namn och passar även på att förtydliga att ”vissa raser är sämre lottade”.
  3. Nyheter 24 ringer Holst. Holst skriker ”Jag har inte skrivit något” och slänger på luren.
  4. Sydsvenskan ringer Holst. Holst påstår att han fått sitt konto ”hackat”.
  5. Sydsvenskan ringer Holst igen. Nu erkänner Holst att han tidigare ljugit för media och erkänner att det är han som skrivit alla kommentarer. Han berättar även att han hoppar av SD.

Här trodde vi på IRM att historian tog slut, men nej. Till Kvällsposten säger Holst följande:

Holst säger att han djupt ångrar inläggen. Samtidigt menar han att en del av dem skärmdumpar som lagts upp på sajten Interasistmen skulle vara manipulerade.

 

– Jag tror att de på Interasistmen har klippt och klistrat en del av inläggen för att få det att låta värre. Som att araber skulle vara parasiter. Jag känner araber som jobbar. Det är de som går på bidrag som är parasiter. Det kvittar om det är svenskar eller araber.

Vi vill bara påpeka ett litet problem med Holst påstående om att IRM ”manipulerat” bilderna: Kommentarerna ligger kvar och kan fortfarande ses av alla…

Foto: Svedala Kommun