Stellan Bojerud (SD), som vi tidigare skrivit om, tycker inte att det är nog att nyttja SD:s riksdagsblogg. Istället väljer han att använda hatsajten Avpixlat som plattform. Den 9/12 skriver han där en text om hur det gick till när han hängde runt på krogen i Sundbyberg och blev sverigedemokrat. Texten i sig har vi läst i olika versioner tidigare: han tvivlar, han tvekar, han läser lite statistik och är sedan övertygad, Sverige är på väg att gå under! Räddningen? Att gå med i SD, för precis allt är invandringens fel.

Även slutklämmen på hans krönika är något som vi läst många, många gånger tidigare:

För den som frågar hur 15.000 nyproducerade lägenheter i hela Sverige skall räcka för 100.000 årligen tillkommande invandrare från i huvudsak de s k MENA-länderna har riksdagspartierna och media bara ett svar: Du är rasist!

Det här med att SD höftar till med ”100 000″ när de snackar invandring är ju inte ovanligt. Men när man nu också indirekt påstår att det endast finns 15000 lediga lägenheter i Sverige så blir det hela bara absurt.

Här har vi alltså en riksdagspolitiker som kör med osanning och simpelt bondfångeri på en blogg som har publicerat en film på en sexuellt utnyttjad flicka utan att anonymisera offret. En blogg som försökt hetsa sina läsare till att fotografera barn som lever med skyddad identitet och som idag uppmanar till förföljelse av politiker och journalister.

Att Avpixlat är Kent Ekeroths projekt och att han upplåter sitt bankkonto för att samla in pengar till bloggen visste vi redan. Att Chang Frick (SD) från Kristianstad har haft någon form av praostatus på Avpixlat visste vi redan. Men i och med att en riksdagspolitiker publicerar en egen krönika på hatsajten, tycker vi det är dags att SD slutar låtsas som att det här är något kravlöst förhållande. Vid det här laget liknar det mer ett fullfjädrat äktenskap