Dumheter

SD-man kommenterar på Avpixlat: ”skjut negrerna”

Den rasistiska bloggen Avpixlat har skrivit en artikel om  ett danskt ungdomsförbund som vill tillåta att folk beväpnar sig. Under artikeln fylls det snabbt på med både instämmande och ogillande kommentarer. Vi fastnar snabbt för ett par kommentarer och i synnerhet en person:

l11Personen i fråga har varit verksam i en småländs SD-förening fram tills slutet på Januari då han avsade sig sitt uppdrag på grund av tidsbrist. Normalt skriver vi inte om vanliga medlemmar, men de flesta kommentarer var lagda under hans verksamma tid inom SD. Därför väljer vi att publicera, men vi anonymiserar även då han ej längre är en offentlig person. När vi når honom för en kommentar menar han att kommentaren ovan var ett skämt och att han vid ett senare tillfälle även skrivit det på Avpixlat. När frågar honom om resten av kommentarerna slänger han snabbt på luren.

Följande kommentarer är lagda efter avslutat förtroendeuppdrag:

l2

 

Resten av kommentarerna är skrivna under hans tid som aktiv Sverigedemokrat:

 

L3e

l4e

l5e

l6e

l7e

l8e

l9e

 

Värt att notera är att alla kommentarer är skrivna på Avpixlat och vad vi kan se är det bara ”skjut negrerna” som nu är borttagen. Personen är inte blockerad från att vidare kommentera Avpixlats artikler detta trotts att man sett och raderat hans våldsamma kommentar.


Stötta vår verksamhet