Tidigare har vi  berättat om Christer Schoultz som spridit Svenska motståndsrörelsens och nationell idags artiklar. Schoultz förtydligar inte bara till oss att han står för det han skriver, men också till Expo och på sin twitter. Idag fortsätter vi vår granskning av Schoultz uttalanden på twitter. Vi har nu kommit fram till vad han anser om Romer, Journalister och lite annat smått och gott.

I ett inlägg så skriver du att romer förstör samhällen. ”Att man ska tipsa Bofors om romer då de är ett bra massförstörelsevapen”.

Det skulle inte förvåna mig. Till viss del står jag bakom det men det är naturligtvis inget partiet står bakom. Jag har bott granne med zigenare och den effekten de haft på områdena och ärliga människors liv så är de massförstörelsevapen.

Då menar du att alla romer är på detta viset?

Nej inte alla romer, men generellt. Man måste generalisera när det kommer till folkgrupper va. Det finns säkert folk bland dem som sköter sig, men generellt är det inte så.

Så generellt sköter sig inte romer?

Nej.

Du pratar väldigt aggressivt om journalister. Du pratar om att skott kommer avlossas mot journalister?

Nej det har jag inte skrivit. Jag har skrivit när kommer detta att ske? För du vet journalister har väldigt, väldigt, väldigt lågt förtroende bland folk. Journalister är ju väldigt politiskt korrekta. Dom skriver inte negativt om invandrare och de vill inte stöta sig med den generella politiska linjen sverige för. Och börjar man undra lite, när man börjar ge sig på vanligt folk och kallar dem främlingsfientliga. Och då är frågan när börjar det gå över styr? Man kan inte förolämpa folk hur länge som helst utan att de slår tillbaka. Min fråga var när kommer de första skotten att komma? Det är en logisk konsekvens när man håller på att provocera folk så smäller det. Så är det. Inget hot utan en logisk konsekvens.

Du säger också att Expressen är landsförädare för medhjälp till etniskt utrensning av svenskar. Hur menar du då?

Det kan du ju läsa lite var som helst. Det är ju frågan om ett 40tal år så är vi en etnisk minoritet i vårt eget land.

Så du menar att det är så det kommer att bli?

Det är säkerställt. Titta bara i Bergen där är det ju offentligt vilket det inte är i Sverige då det är en alldeles för känslig fråga.

Man kan ju fråga sig vad som händer med sverige om muslimerna blir en majoritet. Då är det bara att titta på libanon.

Varför tror du man inte skriver om det då? Om det är så farligt som du säger?

De riskerar att bli av med jobbet och inte för några extrema åsikter utan det här är vad majoriteten av svenska folket tycker, men inte vågar säga.

Men vilka är det som styr detta då? Det måste ju vara ett centralt styre om alla får sparken som tycker på detta viset trots att en majoritet tycker annorlunda?

Har svårt att tänka mig att det finns ett centralt styre. Jag är ingen konspirationsteoretiker utan ser på de logiska aspekterna.

Du skriver till Anny Berglin skribent på inte rasist, men att ”det är inte så lätt att njuta när ens syster ligger våldtagen av tre stycken stackar flyktingar. Du kanske borde prova” Menar du att hon ska prova på att bli våldtagen?

Nej det är inte riktigt så jag menar. Jag menar att om du eller dina nära eller kära blir våldtagna eller mördade så är det inte så roligt längre.

Du pratar väldigt mycket om kommunister på twitter. Du pratar om att tidningarna är kommunister, politiker och andra. Vilka är det du avser?

Ja det är väl dem som har den kommunistiska synen. De flesta journalister verkar ju ha det. Du har väl inte missat den där undersökningen om partitillhörighet bland journalister?

Ja fast den säger att de flesta är miljöpartister eller hur? Den säger inte att de är kommunister. Vilka är kommunisterna?

Men kommunisterna kommunisterna handlar ju om rätt och slätt att allt ska gå till alla, ingen ska göra någonting. Eller grundsynen är alla ska ska jobba skithårt och alla ska ta del av allt. Men det funkar ju inte så.

Nej nu måste jag avbryta. Det var inte frågan. Jag frågade vilka som var kommunister bland journalisterna och politikerna. Du pratar vitt och brett om det så det är en legitim fråga.

Ja de som har den synen sa jag ju.

I ett annat tweet så skriver du att ”du kommer att bli SD du med när du blir brutalt våldtagen. Det är en tidsfråga” vad menar du med det? Blir man automatiskt SD när man blir våldtagen?

Det är en logisk konsekvens det också.

Är det en logisk konsekvens att man blir med i SD om man blivit våldtagen?

Ja risken är ganska stor. Vi är det enda partiet som vill göra något åt det. SD kommer bli jättestort i Bollnäs tillexempel. Vilket vänstern inte förstått än. Det är ju inget jag glädjer mig över.

Under EDL (english defence league) demonstrationen skriver du såhär ”Vad ironiskt det skulle vara om en jihadist bränt av en bomb bland alla PK-motdemontranter. Lite kul nästan.”

Nästan skjuter ingen hare. Det är det jag menar va. När det står folk och demonstrerar för en religion som man inte vet något om och som dödar tusentals varje år. Då hade det vart lite ironiskt. Jag måste säga att jag är människovän, men det hade nästan vart lite roligt att se minerna.  Som jag skrev det hade nästan vart roligt. Som jag skrev, jag står för det jag skriver va. 

Schoultz förklarar aldrig ordentligt vilka som är kommunisterna utan använder sig av kommunist som en svepande termer om de flesta personer han ogillar. Han svävar ofta ut och berättar om andra som gjort fel istället för att svara på frågorna. En person som återkommer är vänsterns Simon Fors som man menar att det inte skrivits något om efter att han uttalat hot på twitter. Detta är ett återkommande argument från sverigedemokrater. Påståendet har dock ett par brister. Söker man på Simon Fors ser man att det har skrivits om honom. Vi hittar tre tidningar och ett tiotal artiklar på frågan. Lägg därmed till alla blogginlägg på ämnet så får vi nog säga att Fors är ganska omtalad.

Sista delen av vår granskning om Schoultz kommer inom kort. Då ska hans mindre smickrande åsikter om islam och muslimer granskas.

Tryck på bilderna för att förstora