I sista delen av vår granskning av Christer Schoultz uttalanden på twitter har vi nu kommit fram till hans åsikter ikring muslimer. Tidigare har vi berättat hur han länkar till nazistiska organisationer och hur det är en logisk konsekvens att gå med i SD efter att man blivit våldtagen.

I ett tweet säger du att ”om du inte vill att dina barnbarn ska halshuggas för att man burit för kort kjol om ca 50år kanske ska rösta på SD 2014” menar du då att om vi inte röstar på SD så kommer vi bli halshuggna i framtiden?

Ja titta på en muslimer i Iran så har du ju svaret där. Eller libanon.

Så du menar att alla muslimer är på det här viset?

Nej inte alla, men i grund och botten så är ju en stor del av dem såhär. Tittar man på Iran och frågar sig om alla muslimer är på detta viset? Nej naturligtvis inte, det är nog bara en liten del. Men ändå sker det helt öppet.

Det är en ganska logisk konsekvens. Sker det här blir det likadant.

Vad menar du med sker det här?

Ja om muslimern skulle få makten. Vi har ju redan en islamist som sitter i riksdagen.

Menar du att han är för att hugga huvudet av folk?

Ja det är han ju naturligtvis. Sök på de här filmerna om waberi och gör din egen bedömning.

Du säger ju också att Islam är en dödskult. Hur menar du här?

Ja är det inte en dödskult om man hittat på en gud och i dennes namn börjar mörda en massa folk?

Hela islam då?

Ja har du inte läst koranen? Det duggar ganska tätt med dödsdomar och slakta folk.

Om det nu islam är så illa som du beskrivit det, tycker du då att vi ska agera mot muslimerna som vi gjorde med nazisterna?

Ja det tycker jag.

Så du tycker att vi ska gå i krig med muslimer och islam?

Nu blir det en ganska omfattningsrik fråga. Vi kan säga såhär kriget kommer. Det kan vi se nere i Iran och är inte det ett krig mot islam så vet jag inte vad det är.

Om vi säger så här. Det handlar ju om en form av nazism. Gör vi inget åt det nu så kommer det ju förr eller senare? Hur skulle man stoppat nazismen i mitten på 30talet? Man skulle ju inte bombat dem utan man skulle peka på vad som vad fel och se till att de inte kom till makten. Om vi inte gör det så kommer vi få använda bomber inom 40-50år. 

Då måste jag ställa frågan om Breivik. Han agerade ju för att han trodde just det här du säger. Om man inte gör något nu kommer allt gå åt helvetet. Hur känner du inför det?

Ja det var väl det enda han hade rätt i.

Att man ska agera nu?

Ja att om vi inte gör något så går det åt helvetet.

Men han beskriver ju väldigt mycket av det du beskrivit kring muslimer så jag måste ju ställa frågan?

Det är ju den här klassiska saken. Jag är övertygad om att du kommer bli en bra journalist och kommer få jobb på aftonbladet, men det kommer inte hålla länge. För förr eller senare kommer europa vakna. 

Du generaliserar väldigt mycket kring muslimer. Hur stor del av muslimerna är för det här samhället du beskriver att vi kommer att få med muslimer vid makten?

Det är svårt att säga i procent i Sverige.

Ja men tror du att det är en majoritet av muslimerna som tycker så?

Ja det är jag helt övertygad om. Utan tvekan.

Du skriver om angående skolan att man ska ”kasta ut trilskande invandrade elever och deras föräldrar om de inte förbättrar sig”

Ja varför inte? 

Efter en stunds diskussion om invandrares överrepresentation i brottslighet så börjar samtalet lida mot sitt slut. Schoultz säger då att man måste generalisera kring journalister och folkgrupper.

Du säger att man måste generalisera kring folkgrupper?

Ja det måste du. Du kan inte skapa lagar för enskilda personer. Du kan heller inte skapa en organisation eller myndighet för enskilda individer. Det kommer alltid några i kläm men majoriteten vinner på det. Det är likadant med invandrare. Om en folkgrupp står för en väldigt hög kriminalitet så måste man generalisera. Så måste man sätta tummen på den folkgruppen som till exempel zigenare. Man måste göra det hårt för alla de här. Och skit om det kommer någon oskyldig emellan. Im sorry, jag är ledsen. Det måste gå till så. 

Schoultz har alltså vid flertalet tillfällen berättat att han står för sina åsikter och har även själv publicerat dessa citat själv på twitter.

Vi tänker inte kommentera Schoultz åsikter närmre. Vi låter helt enkelt er avgöra om detta är en lämplig företrädare för ett riksdagsparti.

Tryck på bilderna nedan för att förstora