Dumheter

SD-politiker – det är RFSL:s fel att sexualmoralen urartat

Varför begår män våldtäkt? Den frågan finns det såklart otroligt många svar på, flera av dem är också rätt. Vi tvivlar dock på att Tommy Hanssons analys är med verkligheten överensstämmande. I ett blogginlägg med den blygsamma rubriken ”Sexskandaler, hor och avkristning” skriver Hansson bland annat om de SD-företrädare som anmälts för sexuella trakasserier och våldtäkt(utredningen lades ner) senaste tiden.

Det har nog inte undgått många att Sverigedemokraterna (SD) drabbats av en ny sexskandal. Polisanmälan har inlämnats mot en så kallad hög SD-tjänsteman för sexuellt ofredande riktat mot en SD-kvinna.

Vad är då Hanssons analys av hur situationen kunnat uppstå? Tja…

En av orsakerna till den alltmer urartade sexualmoralen är utan tvivel samhällets avkristning och den starka ställning som sexualrelaterade påtryckargrupper såsom RFSL(Riksförbundet för sexuellt likaberättigande), RFSU med flera tillägnat sig med hjälp av kristendomsfientliga politiker. Inte mycket är längre tabu bortsett från pedofili och våldtäkter.

Woah…det är alltså, om man hårddrar det, bland annat RFSL:s fel att sexuella trakasserier och våldtäkter sker? Eller hur menar Hansson egentligen? Det är inte utan att man blir lite fundersam när man läser hans inlägg. Det hela blir ännu märkligare när Hansson avslutar sitt inlägg:

I äldre tider såg samhället ytterst allvarligt på utomäktenskapliga förbindelser. Det talades i lagböckerna om lönskaläge (sex mellan två ogifta), enkelt hor (en av parterna var gift) samt dubbelt hor (båda parterna var gifta på annat håll). Dödsstraff förekom i straffskalan.

Jag är ingen förespråkare för återkriminalisering av utomäktenskapligt sex. Om de svenska politiker och tjänstemän som nämns ovan emellertid hade fått en traditionell kristendomsundervisning tvivlar jag på att de hade skämt ut sig och sina partier genom att ägna sig åt aktiviteter såsom att kräva sex på fyllan eller beskriva för kvinnliga arbetskamrater hur ”kåta” de är.

Hmm, okej. Så med mer kristendomsundervisning skulle antalet våldtäkter och sexuella trakasserier minska? Vi vet inte riktigt om vi köper det. Att Hansson sedan berättar om hur det förr i tiden var belagt med dödsstraff att idka samlag utanför äktenskapet känns lite obehagligt, även om han bedyrar att han inte vill införa det igen.

Vi har nämligen lärt oss att ibland kanske man får läsa mellan raderna.


Stötta vår verksamhet