Granskning

SD Norrbottens vice ordförande avslöjad: nazist eller sverigedemokrat?

Svenskarnas Parti SVP Carita Elfving
Written by Tobias Lundeqvist

Carita Elfving, vice distriktsordförande för Sverigedemokraterna i Luleå, uttalade sig nyligen angående sin partikollega Kjell Hedlunds beteende på facebook. Efter att vi avslöjat att Hedlund postat en mängd rasistiska och homofoba uttalanden markerade hon avstånd:

uttalandena inte är något som SD i Norrbotten ställer sig bakom.

Vi känner alla igen mönstret. När ett beteende som inte anses allmänt accepterat kommer upp till ytan så är partiet där och rättar till, utesluter och ursäktar. Det förebyggande arbetet (vad nu det skulle bestå i, tömma partiet helt på folk?) verkar det vara lite si och så med. Idag ger vi Elfving tillfälle att ta avstånd från sitt eget beteende när det kommit till vår kännedom att hon visat sitt gillande för aktiviteter som det Nazistiska partiet SvP ägnar sig åt:

GM
När nazister går ut på stan och städar gravar så trycker Elfving lajk.

NattvandringÄven när nazister nattvandrar i Stockholm så blir det lajk för hela slanten. Någon måste ju hålla staden trygg. En bra uppgift för nazister tycker Elfving?

1797240_10151887470092477_972104362_n
När nazister kallar till höstkonferans så önskar Elfving att hon kunde närvara. Om evenemanget står det bland annat:

Konferensen är enbart riktad till medlemmar i Svenskarnas parti. Är du ännu inte medlem i Svenskarnas parti, men är intresserad av att delta i konferensen, finns det möjlighet att teckna medlemskap på plats i entrén.

Vi undrar vart Elfvings sympatier befinner sig egentligen. Nazist eller Sverigedemokrat? Det är sedan tidigare känt att Elfving varit regionsordförande för nätvärket ”Stoppa Pedofilerna”. En gruppering som drivs av Nazister. Häng med här på IRM under dagen för Elfvings kommentarer om det hela.

P.S

För er som missat: skinnskallarnas tid är förbi. Idag har svenska nazister lärt av sina gelikar i Europa. Folkets hjärta ska vinnas genom att stoppa pedofiler, nattvandra och städa gravar. Men vet ni? Dealen kommer fortfarande med en ideologi och en ide om vilka som ”styr världen”. Och vet ni, SD kommer på gräsrotsnivå fortfarande ur en miljö där det inte är självklart om man ska välja Nazist eller Sverigedemokrat.

D.S


Stötta vår verksamhet
  • 51
    Delningar