Okategoriserade

SD ordförande beskriver HBTQ-personer som ett okristet dödligt hot

SD Mölndals ordförande Peter Bjellheim är fly förbannad över att Svenska kyrkan HBT-certifieras. Det är enligt honom fel, skapar otrygghet och självmord i samhället att människor väljer vem de vill ha sex med, hur många de vill ha sex med och hur de vill att det ska gå till. RFSL och homosexualitet är helt enkelt farligt enligt Bjellheim:

RFSL har inget med Tro att göra. Möjligen med ”otro”! Så till exempel låter RFSL göra gällande att det inte är fel, oavsett hur många man har sex med, vilka kön de har, hur man ligger med varandra eller om man är kära i varandra eller inte…

Wait for it…

Idag mår många ungdomar dåligt! Flickor utnyttjas, glåporden haglar och respekten för den enskildes integritet sjunker. Självmordsfrekvensen ökar. Förskrivningen av lugnande preparat och sömnmedel ökar. Inte minst bland unga. Kyrkan borde verka för fasta relationer, tillit och kärlek istället för att uppmuntra till otrygga relationer. […] RFSL verkar vilja införa homosexualiteten som norm och som något som är bättre än heterosexualitet. Hur har det kunnat gå så snett?

Att en ledande folkvald politiker i sitt eget höga majestät försöker dirigera dansen i människors sängkammare är illa nog. Men när densamme med utfällda klor dyker ner och kallar människor på grund av deras sexualitet en dödande samhällsfara är det dock fruktansvärt skrämmande. Inte nog med att HBTQ-personer enligt Peter Bjellheim utgör ett reellt hot så anklagar han RFSL för att försöka ”omvända” heterosexuella vilket för de flesta sansade personer naturligtvis låter helt absurt.

Otryggheten ökar! Både föräldrar, skolan, samhället och kyrkan borde förespråka fastare levnadsregler. Vad är det för fel på trohet och fasta relationer? Vad är det för fel på moral och etik? Vad är det för fel på det som förr kallades sunt förnuft? Vad är det för fel i att predika om kärlek istället för partnerbyten?

Tydligen har vi också öppnat garderoben på tok för mycket enligt SD:

Det är och skall vara tillåtet att vara homosexuell! Men vi har redan öppnat garderobsdörrarna på alltför vid gavel. Äktenskapet borde ha fått förbli ett förbund mellan man och kvinna. Det är för sent att ändra på det nu. Men nu får det vara stopp! RFSL verkar vilja införa homosexualiteten som norm och som något som är bättre än heterosexualitet. Hur har det kunnat gå så snett?

En kan bara gissa sig till vad Bjellheim menar med ”fastare levnadsregler” men från vad som skrivits strålar en medeltida propagandamaskin och ett totalitärt förtryck riktat mot HBTQ-personer. Vi på IRM säger nej tack – det kan sverigedemokraterna stoppa upp någonstans.

Även om detta är något av det värsta vi på IRM har läst bland SD:s HBTQ-hat så finns det mer:

 


Stötta vår verksamhet