Okategoriserade

SD-ordförande: Homosexualitet är orent

Regnbågsflaggan pride
Written by Anny Berglin

För inte så länge sedan hittade vi ett inlägg på SD Härrydas hemsida, skrivet av ordförande Willy Christiansson, som gjorde oss lite nyfikna. Vi förstod inte riktigt hur han menade när han nämnde ’homosexualitet’ och ’onaturligt’ i samma mening, så vi ringde helt enkelt upp honom. Nedan publiceras delar av den intervju vi gjorde:

”Det är ju så här va. Jag protesterar mot att man upprättar en läroplan som säger att det inte är onaturligt med homosexualitet. Det tycker jag är helt fel att göra en läroplan på detta viset. Jag säger som min gamla far. Du ska aldrig ta något som inte tillhör dig. Det börjar med en knappnål och slutar med en silverskål. Om det börjar på detta viset att man lär ut till fjortonåringar att det inte är onaturligt att vara homosexuell vart kommer detta sluta? Det blir en degenerering av befolkningen”

”Jag vet att när man ligger på lasarettet så är den mest infekterade avdelningen där man lämnar in dessa pisseflaskor och annat. Det är förenat med livsfara för folk med infektionsrisk. Inte går jag och sätter mig och äter en fin måltid på toaletten.”

Så du säger att det är orent om man är homosexuell?
”Du kan ju tänka dig själv vem är det som lapar vatten i en kloak eller i ett latrinkärl?
Det finaste vi har är kärleken mellan två kön. Den absoluta klimaxen är när den kärleken sker i samförstånd och kanske då utmynnar i ett planerat havandeskap. Då skapas nya friska generationer, men du kan inte skapa det genom avloppssex.”

Du kallar sexet för avloppsex?
”Ja jag jämför det med det. Vi har kroppsöppningar som är till för att inta något eller släppa ut något där har du funktionerna, jag behöver inte säga mer än det.”

Du menar då att det är väldigt orent att ha sex mellan samkönade?
”Det anses orent”

Men det finns ju folk som har oralsex, det är ju inte heller till för att ha sex, är det också orent?
”Ja som jag sa tidigare, då är jag tvungen att ta fram en väldig massa fakta och det har jag inte tid till att göra. Det är därför jag vill uttrycka min undring om vem det som verkligen är homofob? Men min klara ståndpunkt är att homosexualitet är onaturligt och vill ge denna fjortonåring mitt stöd. Sen kan man börja spekulera i varför man fick aids och hiv? Och hur? Var kommer det ifrån?”

Så du tror att det kommer från de homosexuella?
”Ja, eller till exempel de som idkar tidelag.”

Tycker du att man ska förbjuda homosexualitet om det är det som sprider aids?
”Du kan ju aldrig förbjuda det för då får du göra som man gjorde på 40 och 50talet. Då får du ta tag i dem när de visar tendenserna och så får du lobotomera dem och sätta dem på institution men det har vi ju inte råd att ha längre. Men förr gjorde man så, jag har för mig att man gjorde så.”

Hur tycker du själv att vi ska agera? Du säger ju att homosexualitet är en smittbärare och orent. Hur ska vi göra för att få bort det om det är så farligt?
”Det är upp till var och en att inse. Men eftersom en läroplan redan i skolan säger att man ska visa respekt för dem som håller på att snuska sig på detta viset och utför orena handlingar om jag uttrycker mig på det viset. För de blir ju en smittofara för övriga klassen. Alla håller ju på och testar. Det är väl ingen tvekan om det. Man testar ju på många olika sätt. Det är många som inte testar allt som den här avarten av sexuella handlingar. Men de kan tänka sig för att pussas, men var har den munnen varit för en halvtimme sen? Vad har den för bakterier och hur kommer de påverka mottagaren?”

Citaten som vi publicerat har Christiansson själv fått se och godkänt. Vi kan inte annat än häpna över att en politiker som dessutom är ordförande i sin lokalavdelning uttrycker sig på detta sätt. Det är skrämmande läsning. Skrämmande torde det också vara för partiets ledning då de ansträngt sig för att profilera sig som ett nytt HBTQ-vänligt parti. Med politiker som Christiansson i höga positioner ute i landet tror vi att det är rätt kört på den fronten.

***UPPDATERING***

Christiansson är numer utesluten, men det tog SD över ett halvår innan man tillslut kastade ut honom.


Stötta vår verksamhet
  • 113
    Delningar