Dumheter

SD-ordförande: ”nationalism för mig är den dagliga kampen för att bevara Sverige svenskt”

Bevara sverige svenskt
Written by Henrik Johansson

SD:s ordförande i Tierp Joakim Larsson vet hur man retar gallfeber på partiet. Förutom att vara en av den uteslutne Patrik Ehns – numera identitär på fascistisk blogg – främsta försvarare så står nu Larsson upp för SD:s gamla slogan, bevara Sverige svenskt(BSS):

fgdfht

BSS var förgrunden till Sverigedemokraterna, en brokig skara nazister som gillade att klistra upp klistermärken med uppmaningar om att inte skända sin ”ras” genom att ligga med ”negrer”:

3483_sd-bss_464-horz_159087623Grattis till era nytänkande politiker SD, grattis!

giphy

Mer om BSS på Expo.se:

1979 bildades kampanjen Bevara Sverige Svenskt (BSS) av framför allt personer med rötter i fascism och nazism. BSS var inte ett parti utan en kampanjorganisationen och talade framför allt om en sak: Stoppa invandringen. I sitt första flygblad gav BSS sin bild av hur Sveriges framtid skulle skulle se ut om den utomeuropeiska invandringen fortsatte:

CITAT

”För varje år blir svenskarna allt färre. Om fyra år finns inget svenskarnas Sverige. Med kanske en turk som diktator och en neger som utrikesminister. Folket blir då ett chokladbrunt blandfolk som talar olika språk, huller om buller”

BSS första flygblad

Bonusmaterial:

 


Stötta vår verksamhet