Granskning

SD-ordförande råkar instämma när trollkonto gör rasistiska satir på Ungsvenskarna

Vi på IRM har tidigare rapporterat om gruppledaren för SD Lidingö, Joachim Hägg. Då jämförde han flyktingmottagningen med mottagningen av Hitler i Österrike, han ville även sätta alla flyktingar i karantän. Den här gången har Hägg skruvat upp tonläget ordentligt då han säger att alla muslimer är antidemokrater och jihadister, men inte nog med det. Hägg blir också påkommen med handen i den rasistiska kakburken när han omedvetet råkar hålla med ett satirkonto som driver med SDU:s rasism.

Vad Joachim Hägg anser om muslimer står rätt klart när en läser hans inlägg på Twitter, Hägg menar att muslimer är ett gäng antidemokrater som urholkar Sveriges demokratiska värdegrund:

Muslimer är antidemokrater tydligen

Han anser också att alla muslimer är jihadister i varierande grad.

I varje muslim finns en stor eller liten jihadist

Eftersom Hägg tycks leva i villfarelsen att 1.2 miljarder muslimer är större eller mindre jihadister samt att de urholkar demokratiska värden så är kanske hans galna resonemang om att muslimer inte vill stoppa IS inte särskilt förvånande.

Muslimer vill inte stoppa IS

Så vad händer när Hägg upptäcker en muslim som tar avstånd från IS? Ja, då duger det så klart inte. Då är istället personen ifråga inte en talesperson för alla muslimer. Det verkar det onekligen istället som att Joachim Hägg har utsett sig själv till.

Det hjälper visst inte att muslimer tar avstånd från terror heller

Med tanke på att Joachim Hägg redan förklarat att han vill placera alla flyktingar i karantän så är han självklart också väldigt missnöjd med Sveriges gränskontroll. Därför blir vi inte förvånade när Hägg delar Pär Sjögrens tweets, Sjögren som förövrigt är en ledande figur inom Svenska motståndsrörelsen, något som knappast kan undgått Hägg:

Retweetar svenska motståndsrörelsen

I en annan diskussion med Linus Bylund där Hägg diskuterar korrelationen mellan integration och avståndet till Sverige så missar Hägg totalt att @ungsvenskar är ett satirkonto:

dsgdgsdgsdfg

Så när @ungsvenskar lägger sig i och menar att Australien inte direkt ligger när, men att folk från Australien inte är ”svartmustiga”, ja då håller Hägg med. Bylund ser detta, men istället för att påpeka hur sjukt det är att Hägg tycker att ”svartmustighet” spelar roll, så säger Bylund bara att kontot är ett trollkonto.
Bylund kan inte se vad som skrivs för kontot är blockerat
Vi på IRM-redaktionen vill väl bara konstatera att ”ser inget, hör inget, säger inget”, har väl sällan varit ett så passande uttryck som efter det här inlägget. Att nolltoleransen mot rasism är ett skämt visste vi ju sedan tidigare, så inget nytt under solen här inte…


Stötta vår verksamhet
  • 1.1K
    Delningar