Dumheter

SD-ordförande ser inga problem med att utmåla syriska flyktingar som massmördare

Tidigare idag rapporterade vi om SD Karlskoga som publicerat en text där Syriska flyktingar framställdes som nazistiska massmördare. Nu har även Expo hakat på nyheten och intervjuat SD Karlskogas ordförande Fredrik Molin som säger att texten är ”oproblematisk”:

– Detta är en debattartikel och jag ser inget konstigt med den. Det gjorde jag inte när jag läste den innan jag lade upp den, sager SD-Karlskogas ordförande Fredrik Molin till Expo Idag.

Vidare hävdar Molin att hans enda skyldighet som ansvarig för SD Karlskoga och dess hemsida är att se till så inget olagligt publiceras:

Hur tolkar du det som skrivits?

– Jag har ingen aning. Jag kan inte ta ansvar för vad andra skriver.

Men du måste väl ta ansvar för vad du publicerar?

– Jag tar ansvar för att inte innehållet bryter mot svensk lag. Men i övrigt kan jag inte säga någonting om innehållet. Det får han som skriver den stå för, säger Molin.

Molin är själv inte helt okontroversiell och uppmärksammades nyligen när han blev av med passerkortet till Karlskoga kommunhus och polisanmäld för smygfotografering. Molin ska i fortsättningen eskorteras av en säkerhetssamordnare när han besöker kommunhuset.

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 133
    Delningar