Dumheter

SD-ordförande skyller ifrån sig – pressekreterare låtsas som ingenting

SD Flens ordförande, Bengt Nilsson skyller sina rasistiska och hatiska kommentarer på att IRM tagit dem ur kontext. Samtidigt hävdar SD:s presstalesman, Martin Kinnunen att han inte vet vad Nilsson skrivit:

Lyssna: Bengt Nilsson: Jag har aldrig lyssnat pu00e5 Pluton Svea‘,’hspace’:null,’vspace’:null,’align’:null,’bgcolor’:null}”>

Vi har svårt att tro Kinnunen när han påstår att han inte vet vad Nilsson skrivit. Vi misstänker att det snarare handlar om en ovilja att erkänna den rasism som är vida spridd bland SD:s företrädare.

Nilsson påstår sig känna till Ultima Thule, men att han aldrig lyssnat på Pluton Svea.  Nilsson säger även att han inte vet hur sitt gillande kommit att hamna på vit makt gruppens FB-sida. Kollade man dock tiderna på gillandet av de båda grupperna ser man att det endast är en minut som skilde dem två åt. Båda banden gillade Nilsson den 26 februari runt halv sju på morgonen. Minnet är kort som man brukar säga.

Vi vill avsluta med ett tips riktat till Kinnunen. Nästa gång vi försöker ställa frågor om en företrädare som skriver eller beter sig rasistiskt bör SD lyssna och agera. Eller så kan man göra som man gjort hittills – vänta tills media får nys om det och bli påkommen med byxorna nere.


Stötta vår verksamhet