Granskning

SD-politiker och Granskning Sverige-medarbetare tror UFO:n styr USA

Written by Simon Andersson

IRM uppmärksammade för några veckor sedan hur SD-politikern och Granskning Sverige-medarbetaren Nina Drakfors trodde det dolde sig rymdvarelser i befolkningen. Vi har nu kommit över andra inlägg av Drakfors där hon är mer konkret i sina teorier om aliens. Vi får också lära oss mer om de dolda budskapen i Disneyfilmer.

Det är i ett inlägg från 2014 som styrelseledamoten i Sverigedemokraterna Skara konkretiserar sina konspirationsteorier om rymdvarelser. Utgångspunkten är att utomjordisk intelligens härskar över den amerikanska regeringen. Det är tydligen material som visselblåsaren Edward Snowden tagit fram… Allt enligt en iransk nyhetsbyrå.

140116 utomjordingar

I ett annat inlägg från 2015 så skall det visa sig att Drakfors har ännu en konspirationsteori på lager. Denna gång handlar det dock om barnfilmer. Då funderar Granskning Sverige-medarbetaren att slänga ut samtliga videos från Disney ur sitt hem. Varför skulle ju en kunna fråga sig? Med Nina Drakfors tycks alltid svaret vara det mest självklara. Tja, vad sägs om att lejonkungen helt enkelt är för satanistisk och döljer budskap från Illuminati?

150101 Disney

IRM väntar nu med spänning på den dagen SD lägger ett skarpt förslag om att förbjuda alla Disneyfilmer i förskolorna och en utredning om att USA egentligen styrs av ödlemänniskor från rymden…

 


Stötta vår verksamhet
  • 990
    Delningar