Granskning

SD-politiker berättar om äventyr i Thailand – rekommenderar unga att köpa flickor

Written by Oscar Schau

SD-politikern från Botkyrka Karl-Otto Hultström som kallade araber ”råa, primitiva halvmänniskor”, hetsat grovt mot muslimer, uttalat sig mycket fientligt mot HBTQ-personer samt gjort uttryck för en kass kvinnosyn beskriver nu sina framfarter med flickor som förser honom med ”service” i ett blogginlägg. Hultström är ledamot i SD Botkyrka Salems styrelse.

Blev god vän med flickorna till slut. Alla var framme hos mig och erbjöd sig att hålla mig sällskap en liten stund eller hela natten. Men jag avstod. Inte av några löjliga moraliska skäl utan för att jag tappat intresset. Bjuder gärna på drinkar och får några pussar som belöning men sen är det stopp för min del. Har inga moraliska betänkligheter och rekommenderar yngre och oerfarna till de barer jag själv gillar och där flickorna är trevliga. 

Att bjuda en dam på en drink kostan150 bath vilket motsvarar ca 30 sek. Att ta med sig en dam kostar 300 för att lösa ut henne från baren och sen brukar man betala minst 1000 bath för servicen.

IRM har tidigare skrivit om hur Hultström på en annan blogg, visserligen inklusive denna, ofta följer upp ett inlägg med en bild på en ung, ibland mycket lättklädd, tjej. Bilderna har ingen uppenbar koppling till den skrivna texten utan verkar bara vara där för sakens skull. Här är ett litet utdrag:

tjejer

Här sitter alltså en folkvald politiker och uppmuntrar ”yngre och oerfarna” att åka till Thailand för att köpa ”flickor” och ”damer”. IRM hittar ingen, från Hultströms sida, problematisering av utnyttjandet av unga tjejer, ingen distans på så vis att det kan vara så att dessa utsätts för olika former av våld eller det att deras ålder kan ifrågasättas. Nej, denna politiker uppmuntrar unga att typ ”prova på”.


Stötta vår verksamhet
  • 869
    Delningar