Okategoriserade

SD-politiker – bibeln fördömer homo-, oral- och analsex

Ännu en gång ger sig en SD-politiker på den uråldriga frågan om hur bibeln skall tolkas och ännu en gång slutar det i regelrätt kristen fundamentalism/extremism. Denna gång handlar det om Bengt Lindahl för SD Helsingborg som varit smart nog att vänta tills efter kyrkovalet innan han delade med sig av sina extremistiska tolkningar av bibeln. I ett blogginlägg som handlar om prideflaggan(regnbågsflaggan) skriver Lindahl följande om hur bibeln ser på homosexualitet och andra sexuella handlingar:

Bibeln fördömer alla sexuella handlingar som inte är mellan en man och hans hustru, oavsett om det är heterosexuella eller homosexuella handlingar. (1 Korinthierna 6:18) Det innefattar samlag, att smeka en annan persons könsorgan eller att ha oral- eller analsex.

Vi på IRM vill ju inte vara sämre än Lindahl och tänkte ge oss på att tolka hans text och innebörden av den. Självklart är det vår tolkning som är den enda rätta och som alla bör förhålla sig till. Texten skriker sexuell frustration och ensamhet. Vi får en känsla av att textförfattaren tänkt: ”om jag inte ska få mig en avsugning så ska fan ingen annan få det. FÖR DET SÄGER FAKTISKT BIBELN!”.

Lindahl avslutar sin text med följande:

Till sist riktar jag ett varmt och hjärtligt tack till alla de som personröstade på mig samt valde att rösta SD i kyrkovalet.
Hälsning Bengt

Vi avslutar vår text med att ”tacka” alla som röstat in ännu en religiös fundamentalist/extremist i vår kyrka…


Stötta vår verksamhet