Granskning Okategoriserade

SD-politiker: Blås ut muslimers hjärnor och dansa på deras lik

Enligt en artikel idag publicerad på nt.se har en Sverigedemokratisk lokalpolitiker i Norrköping uttryckt sig extremt starkt angående muslimer – bland annat har han skrivit att den ”enda vägen att stoppa denna cancer är att blåsa ut deras hjärnor och dansa på deras lik”.

Sverigedemokraten Tomas Geizici, som är styrelseledamot i SD Norrköping och även sitter som ersättare i miljö- och hälsoskyddsnämnden i kommunen, har på sajten Disqus skrivit fruktansvärt starka kommentarer kring muslimer. Kommentarerna är tre år gamla och kopplade till Fria Tider. Tomas har varit flitig med att kommentera inlägg på Fria Tider och då framförallt om muslimer.

I en av hans kommentarer som är skriven på engelska skriver han att muslimer borde dödas eller på annat sätt utrotas från planeten och att:

”enda vägen att stoppa denna cancer är att blåsa ut deras hjärnor och dansa på deras lik”.

I en annan kommentar skriver han:

”Moder jord som håller invandrarantalet nere. Tack Hitler, Milosevic och de andra Goa männen”.

Tomas håller inte tillbaka på krutet och riktar även en känga till homosexuella genom att kalla dom ”äckliga töntar” och skriver att ”Det har inte varit ok senaste 10 000 åren och kommer inte bli snart heller!!”

När NT ringer upp Tomas erkänner han att han är aktiv politiker men när han förstår vad samtalet handlar om påstår han att han inte känner till kommentarerna:

”Och har ni så jävla mycket tid att ni kan hålla på med sånt här. Förresten, ringer ni upp till alla som gör inlägg på nätet?”

Tomas har även varit nämndeman men slutade där på grund av påstådd tidsbrist. Vi på redaktionen, som inte trodde vi kunde sjunka längre ner i våran research kring SD, konstaterar – och hoppas – härmed att vi måste ha nått botten. För vart annars ska detta sluta?


Stötta vår verksamhet
  • 1.2K
    Delningar