Granskning

SD-politiker – de flesta våldtäkterna begås av muslimer

Karl-Otto Hultström facebook
Written by Bilan Osman

Karl-Otto Hultström var en gång i tiden ersättare i miljö- och hälsoskyddsnämnden i Botkyrka, suppleant i Södertörns polismästaredistrikt och nämndeman i Södertörns tingsrätt. På den tiden företrädde han Moderaterna, men tvingades avgå efter att han på internet skrivit en rad kommentarer där han uttryckt sig homofobiskt. Han ska då bland annat ha skrivit följande:

“Bryr mig inte om vad bögarna hålle på med ! Inte vad någon HBT-person gör heller. De får gärna hålla på med varandra men när de ger sig på småbarn går det för långt !
Och bögarna ska inte få adoptera !! Eftersom de inte kan få barn själva måste väl naturen ha menat att de inte ska ha några heller. Ska det vara så svårt att förstå ?”

Man skulle nästan kunna tro att Hultströms politiska karriär skulle ta slut efter det. Men nej, det fanns ett parti som välkomnar även en homofob med öppna armar. Sverigedemokraterna. Idag är han ledamot för Sverigedemokraterna i Botkyrka. Men har hans engagemang i det nya partiet hindrat honom från att prata nedsättande om andra människor? Har Hultström lärt sig av sina tidigare misstag? En skulle nästan kunna tro det. Men en snabb titt i hans facebook berättar en annan historia. Vi kan börja med att kolla på inlägget där uttrycket ”kasta sten i glashus” når helt nya nivåer.

10396319_10152238479808682_214514365_n

Det Karl-Otto säger här är att muslimer generellt är mer homofobiska än människor som inte är muslimer. Intressant. Alltså är det en större risk att du möter på en homofob om hen heter Mohammed, än om hen heter…tja…låt oss säga Karl-Otto?
Lått oss nu gå vidare till Hultströms kvinnosyn. Följande skrev han på sin Facebook om politikerna Gudrun Schyman, Birgitta Ohlsson, Cecilia Malmström och Åsa Romsom.

10346904_10152238479803682_1024589600_n-343x610

….Ibland kan t.o.m. vi få slut på ord. Kvinnosynen är vidrig. Det hela blir än mer vidrigt när mannen med en rutten kvinnosyn bestämmer sig för att han ska skriva en status om våldtäkt, och vilken grupp i samhället som begår flest våldtäkter.

10396323_10152238483008682_2091688751_n
Newsflash: Det finns bara en grupp i vårt samhälle som man kan konstatera står för de flesta våldtäkterna och det är män. Och ännu en newsflash för dig Karl-Otto – du tillhör den gruppen. Och eftersom att hela ”guilt by association”-retoriken verkar vara något för dig, så kan du helt enkelt börja med en självrannsakan innan du ger dig in i ett ämne som du uppenbarligen inte vet ett skit om.

Och när vi ändå är inne på ämnet kvinnoförakt, så blir den även tydlig i det här inlägget. Men då är det den klassiska mixen mellan kvinnoförakt och muslimhat.

10374324_10152238590968682_1602700408_n-343x610

Om vi skulle klistra in allt avskyvärt som man kan komma över när man är inne på den här SD-politikerns facebook och twitterkonto hade vi suttit här i evigheter. Hans människosyn når inga gränser. Men det får oss även att ställa några frågor. SD Botkyrka, vad händer med nolltoleransen? Att en rasist blir engagerad i ett rasistiskt parti är knappast förvånande, men ni måste väl ändå försöka att utåt presentera er som ett icke rasistiskt parti?

Eller hur mycket människoförakt tar det innan personen i fråga får konsekvenser?

***UPPDATERING***

Vi fick ett tips om en gammal partikamrat som skrivit om Hultström:

Under 2010 uppmärksammades jag på att en av våra förtroendevalda i Botkyrka, Karl-Otto Hultström, vid otaliga tillfällengivit uttryck för rasistiska och hbt-fientliga åsikter. Vidare hade han vid flertalet tillfällen även uttryckt sig nedsättande gentemot kvinnor samt starkt kritisk till sexköplslagen.

På bl.a. facebook har han vid flera tillfällen skrivit att han är positiv till sexköp. Han har också, inför andra nämndemän i Tingsrätten t.o.m. sagt att han hyser en förståelse för att, som han sa ”vissa kvinnor blir slagna av sina män”.

[…]

Det är inte konstigt att en person som uppenbarligen och återkommande uppvisar en vidrig människosyn, numera återkommer i ett parti som har en vidrig politik – Sverigedemokraterna.

Nyligen kom det till min kännedom att just SD har inkommit med en nominering till Botkyrka kommunfullmäktige, att utse samme Karl-Otto Hultström till nämndeman i Södertörns Tingsrätt. Igen.

Att överhuvudtaget ens föreslå en sådan person att döma i rättegångar är fullkomligt häpnadsväckande och huvudlöst.


Stötta vår verksamhet
  • 65
    Delningar