Okategoriserade

SD-politiker: ”bögeri” är inte acceptabelt och #ESC14 är ”bögpropaganda”

Tommy Hansson twitter
Written by Oscar Schau

Den på HBTQ-hatsfronten högst eminente och meriterade SD-politikern Tommy Hansson kunde under gårdagens Eurovision naturligtvis inte låta den passera utan en, säkert i all välmening, enkel kommentar från hans sida.

Skärmavbild 2014-05-11 kl. 13.34.39Intressant! Länken, vad döljer du för oss?(Läs gärna hela inlägget då det är översvämmat av homofobi) Aha! Se där. Hatisk galenskap, så klart. Vi ska inte bli för långrandiga så låt oss nöja oss med att endast kasta ett litet getaöga på tokigheterna.

Björkmans medvetna strategi att förvandla Melodifestivalen till ett bögjippo, i sitt slag nästan i klass med den årliga så kallade Pridefestivalen i Stockholm, är enligt min personliga åsikt inte så oskyldigt som det kan förefalla. Genom att den homosexuella livsstilen på detta sätt, låt vara indirekt, får rikstäckande uppmärksamhet och så att säga tar klivet in i våra vardagsrum permanentas bilden av bögeriet som en etablerad och acceptabel företeelse.

Förutom att Hansson på sin blogg kallar Eurovision för ett ”bögjippo” och några rader längre ner ”bögpropaganda” så gör han en annan elak antydning: homosexualitet är inte acceptabelt. Inte okej, helt enkelt. En frågar sig så klart varför Hansson menar detta – och svaret kommer fort som attan:

Inom den svenska frikyrkligheten finns fortfarande, på sina håll i alla fall, en visshet om att homosexualitet inte kan förenas med en kristen överytygelse. Så är, som alla vet, inte fallet med Svenska kyrkan. Här florerar ej sällan en regelrätt homosexromantik […] För mig är och förblir det en gåta hur en person som anser sig vara kristen kan vara homosexuell eller godta ett homosexuellt beteende.

[…]

Homosexuella personer utmålas ofta som fria och lyckliga i sin identitet. Den bilden ljuger. En individ som beslutar sig för att, av en eller annan anledning, bli aktiv homosexuell utsätter sig i själva verket för en andlig härdsmälta som undan för undan förvrider personligheten hos vederbörande. Därför är det djupt tragiskt att så gott som hela samhället, med regeringen i spetsen, ställer sig bakom den idealisering av den homosexuella livsstilen som präglar vår tid. Unga människor som kämpar med sin homosexualitet uppmuntras, rentav uppmanas, att leva ut sina impulser i stället för att, som rätteligen borde ske, avrådas därifrån.

Här är alltså en sverigedemokratisk politiker som vill in och pyssla i folks privata angelägenheter och införa hårdare lagar mot avvikelser genom att med bibeln i hand stifta svensk lag. Det är enkelt att missförstå sverigedemokrater och tro att de är mot ett totalitärt religiöst system när de flummar om att islam snart kommer synas bakom varje stavelse i grundlagen etc. Men nej, inte när det gäller kristendomen. Mer tack, sa SD och slevade upp lite medeltida kätteri på den politiska scenen.

Här är fler liknande händelser med SD:are som snear på HBTQ-personer. Flera av dem handlar om Tommy Hansson, annars går det, om en är intresserad, att söka på hans namn i vår softa sökfunktion till höger.

 1. SD-ordförande: Homosexualitet är orent
 2. Kommunpolitiker ”belyser djurplågeri” – kallar homosexuella ”korvryttare”
 3. Riksdagsledamot: ”Får man inte kalla Jonas Gardell för bög?”
 4. Avpixlat försöker blir HBTQ-vänliga – fotsoldaterna spårar fullständigt
 5. SD-toppar om nolltoleransen – det är helt okej att hata homosexuella, men säg det inte utåt
 6. Jimmie Åkesson ”De flesta homosexuella är inte som de smaklösa figurerna i prideparaden”
 7. Avpixlat – vi måste bevaka manliga, homosexuella barnskötare då de är pedofiler
 8. SD-politiker – Spioner är udda individer och ofta homosexuella
 9. Sverigedemokraterna – enda partiet som vill tvångssterilisera transsexuella
 10. SD-politiker – vi lever i bibelns yttersta dagar när riksbögar dansar på gatorna
 11. SD-ordförande beskriver HBTQ-personer som ett okristet dödligt hot

 

 


Stötta vår verksamhet