Okategoriserade

SD-politiker gjorde bort sig så hårt i SVT att hon slutar med politiken

Igår kunde vi rapportera om SD:s SD:s Britt Engqvist och hennes framträdande i denna framtida youtubeklassiker:

Idag rapporterar Metro att Engqvist lägger ner politiken:

– Det var inte meningen att jag skulle bli politiker egentligen. Det var ont om folk som ville engagera sig så jag kom in på ett bananskal. Men nu ska jag inte prata mer för då får jag bara mer skäll och skit. Jag är ingen bra talare, säger hon till dagens Media.

Hon har nu bestämt sig för sluta med politiken.

– Jag har funderat på det länge men har inte varit säker. Nu pratade jag med de andra i partiet och då kom vi fram till att jag ska sluta. Intervjun gav mig en kick att sluta, säger hon till dagens Media.

Vi tror nog att Engqvist gör rätt i att lägga ner politiken…


Stötta vår verksamhet