Dumheter

SD-politiker hör att det har spelats arabisk hiphop i Kalmar – det är en del av islamiseringen

Den självutnämnde islamofoben och tillika SD-politikern Thoralf Alfsson har hittat nya tecken på ”islamisering i Kalmar”. Efter att han ryktesvägen fått höra om märkliga ljud från Larmtorget i Kalmar och gjort en efterlysning på Facebook så kan Alfsson konstatera att det varit en tillståndsgiven konsert med arabisk hiphop. Och inget säger väl ”islamisering” som när unga människor rappar på arabiska…

Först ska vi komma ihåg att Alfsson är killen som menade att det inte fanns någon global uppvärmning på grund av att det var varmt i Kalmar så vi kanske ska ta hans bevis för ”islamiseringen” av Kalmar med en nypa salt:

I lördags uppmärksammades ett annat event i Kalmar på Larmtorget. Jag fick flera samtal om detta och efter jag gjort en liten efterlysning på Facebook hörde ytterligare personer av sig till mig.

Berätta Alfsson, vad fick du fram för spännande information efter din efterlysning?

Det var uppenbarligen arabisk hipp hopp som framfördes från scenen med väldigt hög ljudvolym. Det fanns polistillstånd och godkännande från kommunen men huruvida dessa araber hade betalt för att få använda scenen har jag inte fått något svar på från kommunen.

Okej, en tillståndsgiven konsert mellan 12 och 13 en lördag, spännande, berätta mer. Fanns det IS-flaggor, hade folk bombbälten eller fanns det shariapolis!?

Flera av de som passerade förbi på Larmtorget under dessa två timmar som det pågick undrade vad som framfördes från scenen och vilket budskapet var. Det var mycket ”inshallah” och liknande. Men det är väl bara en del av islamiseringen! Musik på Larmtorget!

Vill du få ett slut på sån här idioti? Stöd oss…. 

Bankgiro: 478-2470 (Swedbank)

Swish: 123 421 27 59  


Stötta vår verksamhet
  • 1K
    Delningar