Okategoriserade

SD-politiker vill ha totalförbud mot islam *Uppdaterad*

Written by Niclas Jonasson

Pär Norlings uttalande i Ljusnan.

I Bollnäs hålls under lördagen en manifestation mot rasism. Arrangörerna har bland annat blivit kritiserade av den nazistiska organisationen Svenska Motståndsrörelsen, som också anordnat en motdemonstration. Även Sverigedemokraterna motsätter sig den antirasistiska manifestationen. Något som Pär Norling, gruppledare för Sverigedemokraterna i Bollnäs, förklarar för lokaltidningen Ljusnan.

”- Nejnej, jag ska inte gå. Dels ska jag jaga björn. Dels så står tjejerna för ett mångkulturellt samhälle och det är jag helt emot. Det här med nazister tycker jag naturligtvis inte om, det är den stora invandringen som gör att vi får nazister.”

När Inte rasist, men når Norling via telefon på lördagseftermiddagen förklarar vad han menade med sitt uttalande.

– Folk blir irriterade. Det blir för mycket invandrare. Titta på Bollnäs det är ju för fan alldeles tjockt där. Då blir folk förbannade. Varenda vecka rasar det in folk.

Men hur kan det vara invandrarnas fel att det kommer nazister?
– Ja men det har jag ju nyss sagt åt dig. Folk retar upp sig. De får förmåner som vanlige svensken som arbetar inte får. I en kommun fick de ta gratis körkort.

Så du menar att det är därför det kommer nazister?
– Folk retar upp sig mer och mer. Det blir sämre i Sverige. Då kommer sånt där fram.

Så du tycker inte det är viktigt att som politiker att markera mot nazister?
– Ja, men vad ska man göra? Det är väl inte okej att ta in en massa invandrare heller? Det är det som är det stora problemet. Sen så de här muslimerna de ska bort ur det här jävla samhället. Jag såg på ett TV-program i vintras. Tänk va de gjorde med en liten jänta. Jag kan inte berätta, det är vidrigt. Sen så sitter de här i Bollnäs med slöjor.

Norberg säger också att muslimer inte fyller någon funktion i samhället utan bara kostar pengar.

Men det finns väl muslimer som jobbar också?
– Ja men vad ska vi göra med dem? De kräver särskild mat och ungarna får inte bada i skolan. Nej, skicka hem dem.

Tycker du inte muslimer ska få komma hit över huvud taget?
– Nej, då ska de rätta sig efter oss och klä sig riktigt. Frankrike är bra med förbudet för burka. Så skulle det vara här.

Ska man förbjuda islam i Sverige?
– Ja, totalförbud.

Tillbaka till det här med den antirasistiska demonstrationen. Är det inte viktigt för politiker att markera mot nazistiska organisationer?
–  Jo, men de här är inte bättre de heller. De som håller på med det här. Jag hade till och med tänkt att sponsra, men när jag hörde att det var mångkulturellt och muslimer – då tog jag tillbaka det. Då får de inga pengar av oss. Från början var det ju mot rasisterna och då tänkte jag och sverigedemokraterna sponsra. Men sen när jag fick höra vad det var fick de inte en krona.

När det visade sig att muslimer var med?
– Nja, de tycker ju om sådana och sedan sa de att det var mångkulturellt och det hatar jag. Det ska vara svensk kultur i Sverige. Passar det inte kan de åka hem.

Norling förklarar också i intervjun att muslimer är farliga och att om de får ett parti är Sverige förlorat. Han förklarar även att man alltid ska ha rätten att utvisa en invandrad medborgare och det inte ska finnas en bortre gräns när man inte längre kan utvisas.

Stort tack till Lucas Lund för tipset.

*Uppdatering*

Expo intervjuar också Norling och då förtydligar en del saker:

Norling menar även att svenska medborgare som inte är födda i Sverige ska kunna utvisas från landet. Till Expo Idag säger Norling att han till och med är beredd på att utvisa deras barn. Var i så fall de ska utvisas kan han inte svara på.

– Om det gör ett brott då ska de för fasen ut direkt även om de är svenska medborgare. Lagen ska ändras, är man född i Sverige får man väll utvisa hela familjen, säger Norling.

Om religionsfriheten säger Norling:

– Religionsfrihet tycker jag inte om, den bör avskaffas.

Pär Norling tillägger att de flesta Sverigedemokrater egentligen tycker som honom och att han inte bryr sig om partiledningen inte gillar det han säger.

– Innerst inne tycker de flesta som mig. Många har uppvaktat mig, folk har ringt som galna idag. Det tycker det jag säger är så bra, säger Norling om den uppmärksamhet han fått efter att Interasistmen publicerat intervjun med honom.


Stötta vår verksamhet
  • 2
    Delningar