I flera inlägg har vi rapporterat om SD:s biståndsorganisation Right Hand Aid och SD-politikern Hans Erling Jensen. Jensen som flera gånger uppvisat ett hat mot muslimer berättade för tidningen Dagen att SD:s biståndsorganisation inte kommer att hjälpa muslimer som jagas av ISIS, SD kommer endast hjälpa kristna. Detta föranledde att flera journalister intervjuat Jensen, bland annat kvällsposten vars kvinnliga journalist blev kallad för ”sugga” efter sin intervju:

Värt att notera är att i SD:s värld så får ett inlägg där en politiker kallar kvinnor för ”sugga” 129 gilla och en hel drös av dessa är från andra SD-politiker. Kommentarsfältet utvecklas snart till en ren och skär hatfest mot muslimer.Bland annat påstås det att ”En fredelig muslim er IKKE muslim” och ”För att muslimer har lärt sig sen barnsben att kristna, judar och övriga vantro ska dö!”. Flera SD-politiker deltar i diskussionen, men ingen reagerar över kommentarer som helt klart skulle klassas som hets mot folkgrupp, istället instämmer man i smutskastningen av muslimer:

Jana Lund är ordförande i SD Kävlinge och avser med sin fråga muslimer. Att muslimer flyr från IS eller att Jensen kallar kvinnor för suggor är inget Lund bryr sig i, hon passar hellre på att håna muslimer när hon får chansen.

Lite kuriosa om Jensen är att han till vardags gärna hänger med rasister, på bilden nedan kan ni se Jensen tillsammans med ”Thomas”, killen som i september dömdes för hatbrott efter att ha misshandlat två muslimska kvinnor. Jensen och ”Thomas” var även med och grundande Tryckfrihetssällskapet:

”Thomas” till vänster i bild, Jensen till höger 

BILD: Researchkollektivet Redox

 

 

Från DN:

Mariam knappar in ett sms till sin syster: ”Vi är på väg hem. Allt är bra. Jag ringer efter en taxi nu”. Då får hon syn på en medelålders man som beter sig underligt. Han är blodig, sparkar på en soptunna och skriker.

– Vad är det med honom? säger hon till sin mamma.

Sabrieh kastar en blick mot mannen.

– Titta inte dit. Strunta i honom, säger hon till sin dotter.

Sedan går allt fort. Mannen skriker något – ett vittne ska senare säga att det var ”Jag får ingen hjälp, det är bättre att jag dödar alla!” – och rusar fram mot Sabrieh. Mannen, vi kan kalla honom Thomas, har tagit av sig sin ena sko.

Så börjar han misshandla henne.

Thomas slår Sabrieh med full kraft med skon, flera gånger mot ansiktet, huvudet och överkroppen. Sedan trycker han, enligt vittnen, upp Sabrieh mot en pelare, tar tag i hennes huvud och dunkar det hårt mot väggen. Hennes huvudduk åker av.

– Släpp henne din jävla idiot! skriker Mariam.

Hon springer in på akutmottagningen för att kalla på hjälp – men ingen tycks inse allvaret i vad som händer utanför, där Thomas fortsätter sin misshandel. Mariam springer ut igen. När Sabrieh faller ner på marken sparkar Thomas på henne.

– Vad fan gör du, sluta! Det räcker nu! skriker Mariam och försöker gå emellan.

Då börjar Thomas att rikta sina slag mot Mariam. Han knuffar henne och slår henne flera gånger med öppen hand mot kinden, halsen och axeln. Misshandeln upphör inte förrän en taxichaufför och en undersköterska som sett attacken mot de båda kvinnorna kommer springande och lyckas brotta ner Thomas.

Förutom ”Thomas” så diggar Jensen även Dan Park som nyligen dömdes för hets mot folkgrupp efter att ha ställt ut nio bilder som visade bland annat svart män i kedjor och hängsnaror. Park har även hängt upp burkar med texten ”Zyklon B”, gasen som användes att döda judar under förintelsen, utanför Malmös synagoga. Som om inte det räckte för att visa var Parks sympatier ligger så finns det även bilder på honom när han marscherar med nazistiska Svenskarnas Parti:

Trots allt detta så ser Jensen – och SD – inga problem med att hylla Park:

Även under denna statusuppdatering kan vi se flera SD-politiker som tryckt gilla, men ingen som påpekar olämpligheten i Jensens agerande kontra SD:s påstådda nolltolerans mot rasism.

Vi kan väl bara konstatera att ännu en gång får vi ett rejält smakprov på hur SD och dess politiker skiter fullständigt i rasistiska uttalanden, man kramar snarare om rasismen och släpper in den i värmen…