Granskning

SD-politiker – Nasa, USA och Göran Persson ligger bakom chemtrails

Under gårdagen avslöjade Expo att SD Orusts Martin Oscarsson spridit mängder av antisemitiska och nazistiska inlägg på sin Facebooksida:

På Martin Oscarsson Facebook flödar delningar av artiklar från nazistiska avsändare. Oscarsson har bland annat återkommande länkat till Realisten, en nyhetssajt kopplad till nazistiska Svenskarnas parti.

Oscarsson har också länkat till andra nazistiska sajter och material från en rad antisemitiska sajter.

Oscarsson har dessutom publicerat ett utdrag ur boken ”Behold a pale horse”, skriven av den avlidne amerikanska högerextrema antisemiten William Cooper. Boken innehåller ett särtryck av det antisemitiska falsariet Sions vises protokoll.

På Facebook har Oscarsson lagt ut en bild där en klassisk antisemitisk konspirationsteori framförs. Oscarsson skriver om bilden ”Nämen… Så det kan bli o blev…”. På bilden påstås att bankfamiljen Rothschild finansierat båda sidor i samtliga krig sedan Napoleonkriget. Att bankfamiljen kontrollerar nyheter, medier, oljan och regeringar. Familjen Rothschilds påstådda inflytande över världen var central redan i Nazitysklands antisemitiska propaganda för att framställa judar som blodtörstiga, materialistiska och för att ligga bakom oroligheter och krig.

Men galenskapen slutar inte där, Oscarsson är även övertygad om att vi besprutas med gifter från flygplan(chemtrails). Vilka är det då som besprutar oss och varför?

MartinC

Och med vems medgivande? Jo Göran Perssons…..

Martinc1

Faktum är att om man går igenom Oscarssons FB-sida så inser man snart att han spridit i princip varje konspirationsteori known to man:

Martinc2

Antisemitism

Martinc3

 

Martinc4

Martinc5

Man kan ju undra hur Oscarsson tar sig genom dagarna? Allt måste ju i hans ögon vara farligt, kondensen från flygplanen, banksystemet, muslimerna och judar. Och vet ni vad som är värst? CIA och Illuminati kan dyka upp i Orust när som helst…

Martinc6

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 19
    Delningar