Granskning

SD-politiker – Rossana Dinamarca är inte en svensk, hon är en utomjording som skitar ner

Att det finns sverigedemokrater som kränkts över vänsterpartiets Rossana Dinamarcas t-shirt har nog inte undgått någon. Däremot finns det vissa sverigedemokrater som flippar mer än andra, SD Sjöbos Hans Erling Jensen är en av dessa. Jensen menar bland annat att Dinamarca är en konvertit, oklart till vad, som önskar livet ur andra. Han menar också att Dinamarca inte är svensk och att hon är en sjuk person ifrån ett sjukt land:

Hans Erling Jensen Sjöbo 2Jensen är såpass upprörd över Dinamarcas t-shirt att han skriver ytterligare ett inlägg om saken där han anklagar henne, likt Hitler, för att försöka ta över Sverige. Han påstår också att Dinamarca är en utomjording som skitar ner Sverige:

Hans Erling Jensen Sjöbo 1Jensen som själv är från Danmark menar också att Sverige är ”vår” del av världen, underförstått att Dinamarca inte har samma rätt till Sverige som honom:

Hans Erling Jensen Sjöbo 3

Så för att summera.  Rossana har en t-shirts där det står SD=RASISTER det får Jensen jämför henne med Hitler, kallar henne för en utomjording som skräpar ner, kallar henne för en konvertit som önskar livet ur människor och till sist kallar henne för en sjuk person, från ett sjukt land, som försöker ta över Sverige.

Vi tror bestämt att Rossanas t-shirt stämde…….

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 7
    Delningar