Granskning

SD-politiker – skicka hem muslimerna till muslimistan eller slå ihjäl dem!

Written by Henrik Johansson

 

I veckan satt vi och gjorde lite vårstädning bland gamla skärmdumpar när vi helt plötsligt snubblade över ett för oss välkänt ansikte. Det var SD-politikern och frontmannen för SD:s biståndsorganisation(Right hand Aid) Hans Erling Jensen som dök upp bland gamla övervintrade nazister. Att Jensen brukar beskriva muslimer som djävulen själv är inget nytt, men när vi nu läste vad han skrivit i en tråd på Facebook 2012 hajade vi till ordentligt:

muslimer slås ihjäl

Skärmdumpen är tagen den 28 mars 2012, då visste vi inte att Jensen var politiker inom SD

Jensen menar alltså att vi ska börja slå ihjäl alla muslimer som inte blir ”hemskickade till muslimistan”. Slakten av muslimer motiverar Jensen med att muslimer gör ju samma sak med oss.

När vi når Jensen är han på resande fot och har just landat i Kathmandu där han ska inviga ett barnhem den 1 maj. Jensen ska också få en hedersmedalj för sina insatser kring barnhemmet, något han stolt berättar om i ett videoklipp på Bambuser.

”Muslimer bör sendes hjem til muslimistan, ellers bör de slås ihjel! (Muslimer ha jo en tredie variant, nemligen at vi kan betale, men det kan de jo ikke, de har ingen. Så hos os burde de vaere to muligheder – Ud eller dö!)”

Det är en del av citatet, sen fortsätter du med att hävda att muslimer vill göra så med oss. Skärmdump finns såklart sparad i två olika kopior. Jag undrar hur du ser på det idag? Står du fortfarande för att muslimer ska kastas ut eller slås ihjäl?

-Jag har inte riktigt tid med detta. Nu. Jag har lämnat SD med verkan från 7 april efter eget önska.Jag skall försöka leta reda på dina hänvisningar inom de närmsta dagarna så de kan få ett rättvist svar skriver Jensen

När vi når SD Sjöbos presstalesman så bekräftar hon att Jensen lämnat SD, och att han så gjort på helt eget initiativ. Det makabra i att Jensen nu lämnar SD självmant, men jobbar kvar i biståndsorganisationen, är att Jensens enorma muslimhat har gång på gång lyfts för SD, men ingen har brytt sig. Jensen har kunnat göra och säga i princip vad han vill angående muslimer, ingen har reagerat eller agerat.

Vi får väl se om en önskan att slakta muslimer får SD och Right Hand Aid att tillslut agera.

Tidigare inlägg om Jensen:

  1. SD-politiker – muslimer är ett dödligt hot och de vill ta era barnbarn
  2. SD-politiker kallar journalist för ”sugga” och låter hatet mot muslimer flöda fritt
  3. SD:s hjälporganisation – visst finns det muslimer som lider, men vi hjälper bara kristna
  4. SD-politiker – Rossana Dinamarca är inte en svensk, hon är en utomjording som skitar ner
  5. SD-politiker – muslimer är sjuka människor och SD:s bistånd ska inte gå till muslimer

 


Stötta vår verksamhet
  • 1.1K
    Delningar