Dumheter

SD-politiker skyller öppen väska på romska tiggare och vägrar svara på frågor

Jana Lund sitter som representant för Sverigedemokraterna i Kävlinge kommunfullmäktige. Hon har även uppdrag i socialnämnden och i kommunstyrelsen. I morse delade Jana Lund med sig om en märklig upplevelse på sin Facebook.Skärmavbild 2015-03-10 kl. 09.53.01

Ja, nu undrar en ju. För det första: hur i all världen vet Jana Lund att det inte var hon själv som glömt stänga sin ryggsäck? För det andra, hur vet Jana Lund att det, om hon är bombsäker på att hon stängt väskan, att det var tiggande romer som öppnat den?

IRM blev så klart nyfikna och ringde upp Jana Lund. Lund hävdade då att hon bara är en ”vanlig medlem” och därför inte svarar på frågor. Detta trots sina många uppdrag som politiker, bland annat i kommunfullmäktige. Sen la hon på luren. Ack och ve.

Att Sverigedemokratiska politiker skyller väskstölder osv. på invandrare och romer har hänt förr. För några år sedan var det Lars Isovaara, då sverigedemokratisk riksdagsledamot, som glömde sin väska på en restaurang och ljög om att han ska ha blivit rånad av ”invandrare”.

Futurama-Fry


Stötta vår verksamhet
  • 891
    Delningar