Okategoriserade

SD-politiker – Spioner är udda individer och ofta homosexuella

Många är det som genom åren ställt sig frågan varför vissa personer väljer att spionera på sitt eget land åt en främmande makt och därmed begå landsförräderi. Men nu har vi fått svaret från SD-politikern Tommy Hansson. Det är böööögarnas fel! Japp ni läste rätt, i ett inlägg på Hanssons blogg kan man läsa följande:

Exemplet Manning är en ovanligt tydlig illustration till det faktum att spioner ofta är udda individer som inte känner sig hemma i det samhälle och/eller det sammanhang de befinner sig. Det kan därför ligga nära till hands att de identifierar sig med länder och ideal som är rakt motsatta dem de lever i. De är ute efter att utkräva något slags hämnd på det etablerade samhället.

 

Ett ganska stort antal brittiska spioner har således varit homosexuella eller haft homosexuella böjelser: Guy Burgess, Anthony Blunt och Donald Maclean är sådana exempel. I Sverige har vi diplomaten och KGB-agenten Sverker Åström, med det sovjetiska kodnamnet ”Getingen”, en promiskuös homosexuell som kom ut ur den så kallade garderoben några år före sin död i fjol.

Hansson hävdar alltså att spioner är udda individer som inte känner sig hemma i samhället och vilka känner sig inte hemma i samhället? Jo, homosexuella(enligt Hansson). Vi leker för en stund med tanken att Hansson har rätt. Homosexuella känner sig ofta utanför samhället och därför är många spioner just homosexuella. Hur ska vi då lösa ”problemet” med ”homosexuella spioner”? Ja det som ligger närmst till hand borde väl vara att INKLUDERA homosexuella i samhället och inte peka ut dem som pedofiler, promiskuösa, annorlunda och spioner…

Vi kan också ”leka” med tanken att Hansson är en värsta sortens homohatare och homofob, men det vore kanske taskigt?

Mer om Tommy Hanssons förakt för HBTQ:


Stötta vår verksamhet