Granskning

SD-politiker sprider rasism med sin hunds FB-sida – allt hopp om mänskligheten är ute

Written by Henrik Johansson

Vi orkar inte mer… 

Albert Müller medger nu att det var ett misstag att länka till den omtalade artikeln: ”Jag kände inte till Motgift och kommer aldrig mer länka därifrån”.
Däremot känner han inte till att han har varnats av partiledningen.
Müller har dessutom fortsatt att publicera rasistiska inlägg på en Facebookprofil som tillhör hans hund, Bingo.

H6Z1T

Sedan Müller tog bort den omdiskuterade länken har han i stället publicerat politiska inlägg på en Facebookprofil som tillhör hans hund, Bingo.

[…]

På frågan om varför han publicerar politiska inlägg på sin hunds profil svarar Müller i ett mejl till Jönköpings-Posten:

”Som politiker brinner jag för Sveriges överlevnad, min familj, barn och barnbarn./…/ Jag tillhör den majoritet som ser faran med att islam vill påverka vårt land .”

När JP undrar varför han fortsätter att publicera främlingsfientligt material, även efter att han varnats av partiledningen, svarar han:

”Vad jag vet har jag inte fått någon varning, men de tycker det är olämpligt att länka från Motgift m.m. Detta kommer jag ej att göra mer”.

Är det någon som ställer upp med ett boende, gärna i skogen eller på månen, till en utbränd och uppgiven IRM-redaktion så kan ni mejla sedethärsomvåravskedsansö[email protected]

enhanced-14836-1414320930-8***UPPDATERING***

IRM har tagit del av en alternativ teori om vad som kan ha hänt, och vi vill ju inte hänga ut Bingo ohörd så here goes:

Lite fult att hänga ut Bingo dock. Det KAN ju vara så att Bingo lämnat in datorn på service och inte loggat ut från FB. Sådant händer har jag hört.

Bingo kan även varit:

Omogen och valpig när han skrev kanske?


Stötta vår verksamhet
  • 1.8K
    Delningar