Granskning

SD politiker – barnuppfostran från Mellanöstern hör inte hemma i Sverige

folkutbyte
Written by Tobias Lundeqvist

Bjarne Kragh, ordförande för SD:s valberedning i Perstorp-Klippan tycks nära drömmen om att flytta till ett land som inte tar emot invandrare. Han presenterar sig som ”frispråkig dansk Sverigedemokrat från den mångkulturella härdsmälta Malmö” på sin twitter (hade han klarat det språktest han själv verkar tycka är en bra idé?). Vi skall titta närmare på vilket värderingskit som ligger till grund för Kraghs position och politiska kamp:

folketbytsut

Kragh sprider alltså en klassisk högerextrem idé om att ”vårt folk” håller på att ”bytas ut”. Låt oss jämföra detta budskap med en av den militanta nazistiska organisationen Svenska Motståndsrörelsens banderoller:

sthlm_demo5

Skillnaden är som ni ser inte särskilt stor. Nåväl, mera idéer från Kragh: 

julhälsningfrånmalmö

Julen verkar i regel vara en frustrerande tid för Kragh.

gnällomskyddadidentitet

Vi vill tillägga att barn inte har skyddad identitet som en ”ursäkt” för någonting. Det är ett sätt att skydda barn som svävar i fara. Vi noterar även att Kragh verkar anse att vissa barns existens i världen är ”illegal”. Allt detta irriterar Kragh så mycket att han väljer att bryta mot lokala regleverken:

smygfilm

Vi noterar att Kragh minsann har snackat med en kompis med ursprung i mellanöstern. Beundransvärt. Vilken kille! 

iscensatthatbrott


Så tacklar en politiker ett hatbrott 2013 ”det är vänsterextremisternas fel! Det var islamisterna själva!”.

Publicerarfejkkonto

Här har Kragh alltså hittat ett rasistiskt fejkonto och låter sig luras. Vi undrar en sak. Det här med ”invandrares bisarra sexslust”. Gäller det invandrare från Danmark också? 

dåliguppfostran

Kragh föredrar såklart det moderna smygfilmandet av barn som kanske har skyddad identitet.

förtryckavyf

Ett till hatbrott. Men Kragh tycker inte det var något att oroas över. Däremot ”förtryck av yttrandefrihet”. Vi undrar: när, var, hur, vad? Vad är det du inte får säga i det här landet Kragh?

kvinnodagen

Radigalna? Ja. Vi blir fullkomligt radigalna av att se hur Sverigedemokraterna kan bete sig på officiella ”fansidor” utan att SD:s ledning reagerar.

Värt att notera: Fotografering av luciatåg har uppmärksammats tidigare av Expo:s Alex Bengtsson när Avpixlat uppmanade folk att fota luciatåg.

Den SD-påhejade rasistsajten Avpixlat har idag passerat avgrunden tio gånger om. På sajten uppmanar man nu sina läsare att fota luciatåg på skolor i landet där skolorna infört fotoförbud. Pöbelsajten menar att dessa förbud införts på grund ut av att flyktingar utan uppehållstillstånd kan finnas med i tågen.

 

Bullshit.

 

Det är uppenbart att Avpixlatgänget lever så långt ifrån verkligheten man bara kan komma. I Sverige lever över 4000 barn med skyddad identitet. Det är barn till mammor som har misshandlats, barn till poliser, barn till grävande journalister, barn till politiker och andra föräldrar som lever under hot. Merparten av dessa barn är dock barn till kvinnor som har misshandlats. Mot denna bakgrund så uppmanar  många skolor och förskolor föräldrar och andra anhöriga att inte fota på den berörda skolan.

 

Jag känner själv barn som lever under skyddad identitet. Som har sjukanmält sig samma dag som det har varit skolfotografering bara för att de inte kan vara med i skolkatalogen. Barn till mammor som har blivit misshandlade av sina män och som varit tvungna att fly bygden. Barn till journalister som granskat antidemokratiska och kriminella grupper. Barn som har gråtit för att de inte kunnat klä upp sig som sina skolkamrater och vara med på det årliga klassfotot.

 


Stötta vår verksamhet
  • 4
    Delningar