Okategoriserade

SD-politiker tafsade på kvinna

En ersättare för Sverigedemokraterna i Stockholms län har fått strafföreläggande för sexuellt ofredande. Mannen, som är i 60-årsåldern, berättar för Expo Idag om hur det hela gick till:

Det som hände var att jag simmade på badet. Hon och jag kom samtidigt in i kaklet. Jag är ju en sådan vänlig människa så jag klappade henne på bröstet. Hon hade väldigt stora bröst och det ser ju jag, så jag klappar en gång till på bröstet för att de är så stora.

”Jag är ju en sådan vänlig människa så jag klappade henne på bröstet” – fundera på det en stund och känn efter hur rimligt det är att bete sig på det sättet. Mannen uppger också att kvinnan blev väldigt upprörd, något som han själv inte förstår utan kallar det hela för ”överdrivet”. Hur det här påverkar hans roll i politiken? Inte alls om man ska lyssna på honom.

Vilket vi förstås inte tycker att man ska göra utan istället tydligt visa att nej, det är inte okej att sexuellt ofreda kvinnor. Inte om man är politiker, inte annars heller. Vår undran nu, förutom hur fort mannen blir avsatt, är förstås hur Kent Ekeroth ser på detta. Med tanke på hans naiva och okunniga uttalande om muslimsk och arabisk kultur så undrar vi hur det känns när det är en företrädare för det egna partiet som ger sig på en oskyldig kvinna? Det är nog en fråga vi aldrig får svar på.


Stötta vår verksamhet