Dumheter

SD-politiker tar bort film efter kritik – påstår fortfarande att muslimer ska ta över världen

Under gårdagen blev det en del uppståndelse efter att Annika Rydh från SD Älmhult publicerat en film som påstod att muslimer höll på att ta över världen genom barnafödande. Rydh hade även en lösning på ”problemet”, nämligen att förbjuda muslimer att skaffa barn.

I alla andra partier skulle ett sådant uttalande leda till omedelbar uteslutning, men inte från SD.  Istället hade SD:s pressekreterare följande att säga om Rydhs uttalande:

Sverigedemokraterna uppger att de inte står bakom Annika Rydhs förslag om att begränsa muslimers barnafödande.

 

– Det är ingenting vi förespråkar, säger Sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnuen till Expo Idag.

 

Kinnuen vill dock inte kommentera om han ser allvarligt på Rydhs förslag.

– Jag kommenterar inte hörsägen, säger han.

Nu har Rydh tagit bort filmen och publicerat följande uttalande:

Eftersom det blev en väldig uppmärksamhet runt filmen jag lade upp här angående ”Att islam tar över världen om 50 år” så har jag beslutat att plocka bort den. Att inte få väcka tankar runt ett problem som finns  är för mig väldigt märkligt, men som för många anses stötande, så beslutade jag mig för att ta bort den.

Vi kan bara konstatera att Rydh lika gärna kunnat låta filmen ligga kvar på SD:s hemsida då varken hon eller SD:s riksorganisationen tycks bry sig.

Bonusmaterial:

Det fanns ett annat parti som ville begränsa vissa personers barnafödande:

Nazitysklands kriminalpolitiska analys hade sin utgångspunkt i att de menade att brottslighet/asocialitet delvis fanns i arvsanslagen och att samhällsskydd och brottsprevention uppnås genom att hindra vissa människor att få barn; individerna ansågs bestå av ett dåligt biologiskt material som hotade samhället.


Stötta vår verksamhet