Dumheter

SD-politiker – vi Södertäljebor ska inte behöva stå ut med tiggeri eller heltäckande slöja

Som vi kunnat konstatera flera gånger är det helt okej att vara rasist om du är Sverigedemokrat, om du uppfyller vissa kriterier. Du ska för det första ha ett tämligen känt namn, vara lite polare med ledningen helt enkelt, och för det andra är det bara mot vissa du får visa din rasism. Muslimer är helt okej att attackera, precis som det är okej att ösa hat över tiggare med utländsk härkomst.

Tommy Hansson visar prov på detta i ett blogginlägg med rubriken ”Vi invaderas av tiggare: om det svenska sillmjölkeriet”. Han inleder med att berätta om hur många tiggare han sett i centrala Södertälje när han utförde sina ärenden. Han skriver sedan:

Jag tog upp tiggarfrågan i fullmäktiges budgetdebatt i måndags under ämnet miljö, liksom jag under samma ämne berörde SDs motion om att förbjuda heltäckande klädsel på offentliga arbetsplatser och inrättningar.  Något som inte föll alla på läppen. Vi södertäljebor skall dock inte behöva acceptera den tiggarinvasion som nu slår ut i full blom, lika litet som vi skall behöva stå ut med för många skrämmande och definitivt kvinnoförtryckande klädsel i form av burka och niqab i våra vårdinrättningar och skolor för att ta ett par exempel.

Det måste förstås vara oerhört traumatiskt för alla Södertäljebor att se människor sitta och frysa och tigga. Det är förstås för DERAS skull vi måste göra något åt saken. Inte för att hjälpa människorna som sitter och fryser och tigger. Men vad ÄR egentligen problemet? Hansson förklarar det senare i texten:

För mig är det en gåta att polis och rättsväsende inte gör något åt dessa kriminella zigenarligor från Östeuropa som förfular våra stadskärnor och inte minst då Södertälje.

”Förfular våra stadskärnor”. Smaka på ordet. Tänk efter vad han egentligen skriver. Tänk på att det är riktiga människor han skriver om. Människor som inte har så mycket val, för ärligt talat tror vi att det är få som tigger för att det är så fantastiskt roligt. Men för Hansson är de ett problem, dessa människor. För de ”förfular”.

Men vad vill då Hansson göra åt problemet? Har han någon långsiktig lösning? Tänker han på hur vi i Sverige kan hjälpa dessa människor till ett drägligt liv? Pffft, knappast:

Varför gör inte den svenska polismakten en gemensam insats och vid ett givet tillfälle samlar ihop alla utländska yrkestiggare och deras kriminella uppdragsgivare och förpassar dem ur riket?

”Off with their heads”, var den röda drottningens lösning på alla problem i ”Alice i underlandet.” Lika enkelspårig är faktiskt Hansson när han säger ”kicka ut dom!”. Vi är glada att vi inte har ett samhälle där polisen samlar ihop människor och ”förpassar dem ur riket” på det sättet. Men så är vi inte Sverigedemokrater heller.

Hansson avslutar dock med ett stycke i sitt blogginlägg som får oss att både fnissa, då det är väldigt löjeväckande att just en SD:are skriver det, och bli alldeles kalla i magarna för det är väldigt obehagligt:

Det jolmiga svenska sillmjölkeriet framgår också på andra sätt, till exempel genom den voluminösa kränkthetsindustri som alltmer belastar vårt rättsväsende med anmälningar hit och dit för alla möjliga och omöjliga saker. Visst kan det hända att vi litet till mans blir orättvist behandlade av myndigheter och andra personer. Det innebär inte att vi måste anmäla allting till polis och diverse ombudsmän för minsta lilla grej.

Så, att bli orättvist behandlad av en myndighet eller en annan person är något vi bara ska svälja? Då tycker vi att Sverigedemokraterna ska börja leva efter denna praxis och inte gnälla när de anser att de blivit orättvist behandlade. Tänk så lugnt och skönt det skulle bli.


Stötta vår verksamhet
  • 34
    Delningar