Dumheter

SD skyller ryggvändarprotester på nazism, snorvalpar, våldsvänster och fjortisar

Written by Henrik Johansson

Den senaste tidens massiva protester och sviktande opinionsundersökningar som visar att SD numera pendlar mellan fjärde och femte största parti har satt sina spår i organisationen. Ännu värre – i SD:s ögon – är att protesterna till 99,9% varit fredliga och i form av att man vänt ryggen mot Jimmie Åkesson, vilket i sin tur innebär att SD inte ens kan dra på sig den allt för utslitna offerkoftan. Situationen har föranlett att hela partiet är märkbart stressat och ursäkterna till varför det går dåligt blivit allt mer fantasifulla.

Först ut är SD:s stabschef Linus Bylund som i en intervju med Aftonbladet påstår att de fredliga protesterna är ett påhitt från media:

”Fredligt avståndstagande”

Och hittills har hans valmöten varit välbesökta – men inte alla har kommit för att lyssna.

I bland annat Mariestad, Nynäshamn, Arboga, Eskilstuna, Södertälje, Strängnäs, Växjö, Karlskrona, Jönköping, Nässjö har delar av publiken vänt ryggen mot Jimmie Åkesson under hans tal – som en protest.

En av dem som varit med och startat manifestationstrenden är Belma Puskar, 23, i Karlskrona.

Vi ville på ett fredligt sätt visa att vi tar avstånd från Jimmie Åkesson och det han står för, säger hon.

Att rörelsen spridit sig tycker hon är fantastiskt.

– Det är helt underbart att fler tar till det här positiva sättet att markera mot rasism.

Men Bylund vill som sagt inte veta av några fredliga protester och skyller istället på media:

Att folk vänder ryggen mot Jimmie Åkesson tycker han är ”lite larvigt”.

– I stället för att säga vad man själv tycker ska man försöka markera vad man inte tycker.

Jag vet att ni är jättesugna på att att vinkla det här till någon sorts annat än vad det är. Det är alltså våldsamma vänsterextremister som försöker störa ut möten, sen finns det några som står med ryggen emot, och dem har jag inga problem med och det är inte de som är problemet här.

På andra håll i landet menar man att protesterna kommer från ”snorvalpar”:

Värnamo. De lokala Sverigedemokraterna var irriterade på dem som vände ryggen åt deras partiledare på Flanaden.
Det var bara snorvalpar som gjorde det, menar Sven-Evert Gunnarsson (SD).

Om det endast är ”snorvalpar” som protesterar kan ni avgöra själva. Bilder och text är tagna från Tillsammanskapets Facebooksida:

”Bara snorvalpar som vänder ryggen”, är SD:s nya budskap så vi delar med oss av lite bilder på snorvalpar i i 50, 60 och 70-årsåldern. Den enda berättigade frågan till SD efter det här är:

”Var det snorvalpar som byggde Sverige?”

Posta gärna fler snorvalpar i pensionsåldern som vänt SD ryggen här!

Andra teorier är att folk reser runt för att protestera mot SD:

sfsds

Och när alla andra konspirationsteorier om dessa fredliga och helt demokratiska protester fallerar, ja då kan man ju alltid gör som SD-politikern Zeth Arkö Gogman och likna ”vanlig jävla folk” vid nazister:

zxvzxvxz

Ja vad ska man säga? Paniken inom SD är såpass vida utbredd och har gått så långt att man skiter fullständigt i om det är mormor Agda, 75 år eller trebarnsmamman Lisa, 36 år som man liknar vid en mobbande nazist. Pinsamt SD, pinsamt….

Till sist har vi SD Habo som menar att protesterna kommer från ett gäng fjortisar och att folk i allmänhet – de som inte röstar på SD – är allmänt dumma:

Det har gått mycket inflation med att skrika rasist åt allt och alla. Personligen funderar jag på om det står rätt till med många vuxna ”och många yngre” i Sverige!

 När man tillåter ett gäng fjortisar ”våldsvänstern” på fullt allvar bestämma vad andra ska säga och göra, måste man ta sig en tankeställare om vad som verkligen händer i Sverige. Jag var personligen den 3/5 i Jönköping och lyssnade på Jimmie Åkesson, lite för skojs skull och det mest intressanta var vad folket sade på åhörarplatsen. De flesta sade att det är ”För jäkligt” att man inte får uttrycka sina åsikter i Sverige och dom undrade givetvis vilken diktatur motdemonstranterna vill ha.

[…]

Min erfarenhet är att folk normalt är oerhört dåligt upplysta och vet inte ens hur många ”flyktingar” som fick upphållstillstånd förra året.

Vi kan bara konstatera att är ni en av alla de tusentals personer som i fredlig och demokratisk anda demonstrerat mot Åkesson genom att vända honom ryggen, ja då är ni också en tillrest våldsvänstersnorvalpfjortis med en förkärlek till nazism.

tumblr_m5p3fh3d9b1rn95k2o1_500

Vi glömde visst att du var dum också….


Stötta vår verksamhet