SD Tomelilla är duktiga på en sak – att visa SD:s sanna ansikte. Vi har flera gånger visat på att de inte ens försöker dölja sin rasism och främlingsfientlighet och hela tiden kommer nya exempel. När ska SD:s topp egentligen ta dem i örat, för det kan  väl inte vara helt okej att skriva vad som helst på sin sida? Någon kan ju komma till insikt om vad SD faktiskt är!

Det senaste i raden av förkastliga inlägg har titeln ”Vi kan TVINGAS ta emot fler ensamkommande skäggbarn…” och fortsätter:

”…om Reinfeldt-regeringen får som den vill. De vill nämligen TVINGA kommuner att ta emot de sk ensamkommande flyktingbarnen, men som inte är annat än ungdomar som någon flyktingsmugglare tagit hit för att ordna plats för resten av tjocka släkten!”

Men det framgår i slutet av inlägget att problemet inte skulle vara att de ensamkommande är vare sig ”skäggbarn” eller ”ankarbarn”, utan det hemskaste i det hela är…att de är muslimer:

”Snart kan Tomelilla krylla av ungdomar från de islamska länderna Afghanistan, Somalia och Irak. Vill kommuninvånarna det också? SD vill inte det.”

Återigen inte ens ett ärligt försök att dölja sin främlingsfientliga sörja. SD Tomelilla – ni gör det nästan för enkelt för oss. Samtidigt ställer vi oss en relevant fråga, som vi ställt oss flera gånger nu – skulle något annat parti komma undan med det här? (OBS retorisk fråga, för vi vet alla svaret.)