Kommer ni ihåg SD Tomelilla? Annars kommer en snabbrepris här.  Förutom att gå emot partilinjen gällande synen på flyktinginvandring, hängt ut ensamkommande och skriva öppet främlingsfientliga inlägg så har de även haft en flik på sin hemsida med namnet ”STOPPA ISLAMISERINGEN AV SVERIGE!”. Fliken var fylld av främlingsfientliga bilder, texter och propaganda.

I vårt förra inlägg om SD Tomelilla, publicerat igår, skrev vi så här:

”När ska SD:s topp egentligen ta dem i örat, för det kan  väl inte vara helt okej att skriva vad som helst på sin sida? Någon kan ju komma till insikt om vad SD faktiskt är!”

Under över alla under (eller egentligen ganska väntat med tanke på partiets toppstyrning) så tycks precis just det vi förväntade oss ha hänt. Något har iallafall förändrats, då man idag möts av detta när man försöker gå in på SD Tomelillas hemsida:

Nämen ojsan då, kan man säga. Det är väl aldrig möjligt att våra avslöjanden om vad de egentligen skriver på sin hemsida faktiskt fick konsekvenser? Vi på Inte Rasist, Men… kommer ta för givet att detta är vår förtjänst och gläds åt att vi bidragit till att internet har blivit en främlingsfientlig sida mindre.

Uppdatering:

Vi kan skönja en direkt påverkan på andra medier när nu även P3 nyheter tar upp fallet med Tomelilla.

”En sverigedemokratisk kommunpolitiker från Tomelilla beskrev ensamkommande ungdomar som skäggbarn på Sverigedemokraternas hemsida. Pressansvarige Martin Kinnunen säger att det är helt emot partiets riktlinjer.”

Detta är vi ju såklart jätteglada för, och hoppas att fler medier hakar på i framtiden.

Fler medier hakar på.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article14968977.ab
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kallar-ensamkommande-for-skaggbarn_7272029.svd
http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7745287
http://www.expressen.se/kvp/notiser/han-kallar-flyktingbarn-for-skaggbarn/
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.974861-kallar-ensamkommande-for-skaggbarn
http://www.skanskan.se/article/20120612/YSTAD/120619923/-/sd-skriver-skaggbarn-pa-sin-hemsida