Dumheter

SD-politiker om våldtäktshot – hon har själv satt nivån när hon skrev ”fan” på Twitter

Robert Stenkvist twitter
Written by Atilla Yoldas

Jenny Bengtsson, hotell- och restaurangfackets Stockholmsordförande, lämnas inte i fred av upprörda Sverigedemokrater. Som ni kanske uppmärksammat har det inte gått åtskilliga dagar sedan hoten Bengtsson fått genomlida har uppmärksammats efter hennes debattartikel i SvD. Hot om att gruppvåldtas, bilder på döda barn och personer som söker sig till hennes hem blev snabbt en del av hennes vardag.

Efter att Jörgen Fogelklou bestämde sig för att kalla henne en ”sorglig liten kvinna”, hakade även SD:s ordförande i Botkyrka på. Robert Stenkvist, i ett försök (?) att ”ta avstånd” från hoten Bengtsson fått uppleva, lyckas istället förringa och totalt bagatellisera hennes upplevelser.

Ta del av hans konversation med Bengtsson själv:

Jenny1

 

Hur har då Bentsson uttryckt sig? Ja vi låter Stenkvist själv svara på frågan:

Jenny2Ja ni kan ju se med egna ögon. Bengtsson har skrivit ”Fan helvete jävlar”, självklart får hon räkna med hot om gruppvåldtäkt och att folk ska komma på hembesök hos henne och hennes familj. Rimligt… Och ja, vi är ironiska!

Att Jenny Bengtsson, som uppskattningsvis genomlidit närmare 1000 (!) rasistiska påhopp, hot och allmän idioti i form av mail, kommentarer eller liknande, borde förstå att hon får motta hot verkar vara den generella tonen hos Stenkvist.

Stenqvist kan lixom inte fördöma hoten rakt av, istället förminskar han hoten till en ”reaktion” och lägger skuld på Bengtsson själv då hon skrivit ”fan” och ”jävlar” på Twitter. 

Twitter   robertstenkvist   Fackchef hotad efter SD-kritik  ...

INGA JÄVLA MEN

 

Man är van vid att höra det genialt konstruerade argumentet ”aahh men durå?!?” på, typ, lågstadiet. Stenkvist har uppenbarligen bestämt sig för att stanna där. Inte ens lärarna kan ta varken nazikepsar, raseriutbrott eller larviga skuldkval ifrån honom.

Vi tror att det är dags för skamvrån för dig, Robert.

Hoten mot Bengtsson:


Stötta vår verksamhet
  • 1
    Dela