Dumheter

SD-topp försvarar Ekeroth – jag har aldrig sett honom störig, provocerande eller berusad

kent Ekeroth
Written by Henrik Johansson

Här om dagen kunde vi läsa om Kent Ekeroth som varit inblandad i ett nytt krogbråk, detta var gång nr 40 tusenmiljarder som Ekeroth hamnat i ett krogbråk, och det är väldigt många gånger(OBS!!! Satir, vi vill inte bli stämda av Ekeroth som  han redan gjort med 40 tusen miljarder tidningar). Nu får Ekeroth stöd – för 40 tusenmiljarder gången – av partitoppen Sven-Olof Sällström som i en krönika på SD-kuriren höjer Ekeroth till skyarna:

Vad vill jag ha sagt med denna historia från verkligheten?

Notera att han valt formuleringen ”från verkligheten” och fortsätter med det mest verklighetsfrånvända vi någonsin läst:

För det första. Ni kan inte lita på kvällspressen när det gäller den här typen av händelser. Jag har ibland varit på restaurang med Kent Ekeroth. Han har aldrig, inte vid något tillfälle där jag varit med, varit uppenbart berusad. Jag har aldrig sett honom bete sig störigt och provocerande eller hört honom kalla andra gäster fula namn. Han är alltid lugn och sansad.

Lugn och sansad säger Sällström – hatisk och rasistsk säger vi. För låt oss sammanfatta Ekeroths karriär för er och vi börjar såklart med järnrörsfilmen:

Låt oss fortsätta med att titta på hur Ekeroth beter sig en vanlig dag på twitter och vid vad vi förmodar är ett nyktert tillstånd:

BalfD4NCAAA-efJBald9kGCMAAraarBalcG6ZCYAAygmMVad har vi mer på Ekeroth må tro? Jo minns ni den gången när han hängde ut en somalisk familj(inklusive barn) på sin blogg och hävdade felaktigt att de fått en mångmiljonvilla? Eller minns ni när Ekeroth läst om ett bestialiskt rasistiskt mord på en gravid kvinna och skrev följande efter om reaktionerna: Araberna, sin vana trogen, känner sig kränkta”

I ärlighetens namn är detta bara en promille av all skit som Ekeroth kastat ur sig och som Sällström på något magiskt sätt missat. Men vi ska påminna om ett sista citat från Björn Söder angående Ekeroth och det kom efter att Ekeroth bestämt sig för att lämna sin roll som rättspolitisk talesperson, men fått förtroendet att fortsätta som riksdagsledamot:

– Jag tycker att han med sitt beslut visar prov på självrannsakan och gott omdöme, och han kommer nu att ägna sin tid åt att bygga upp förtroendekapitalet igen, säger Söder

Inom SD bygger man tydligen förtroendekapital genom att vara så grov i käften som det bara går…


Stötta vår verksamhet
  • 6
    Delningar