Ikväll släpper IRM en ”teaser” på en stor intervju med Sverigedemokraterna i Uddevalla. Det var när vi snubblade in på deras hemsida som vi upptäckte att man under lång tid publicerat mängder med tvivelaktiga artiklar. Ja vissa skulle nog gå så långt att kalla dem rasistiska. Vi på IRM tänkte att vi först publicerar ett gäng med citat från SD-Uddevallas hemsida och imorgon publicera intervjuerna.

På frågan om vem som publicerat inläggen svarar Reine Johansson, gruppledare för Sverigedemokraterna i Uddevalla följande:

”Vi står för det som står på hemsidan. Det gör vi allihopa.”

När vi konstaterat att hela SD-Uddevalla står bakom det som skrivs på hemsidan kan vi nu ta oss en närmare titt på vad som faktiskt skrivs:

Uddevallapolitikern Krister Kronlid (s) har enligt Bohusläningen fått ett anonymt hotmail från en SD-politiker i Dalsland. Detta är fullständigt oacceptabelt och enligt SDs strikta policy representerar denne inte någon annan än sig själv i detta fall. Men “inget ont utan det har något gott med sig”.

HUR LÄNGE DRÖJER DET… …innan svensken är i minoritet i sitt eget land?

DET TOG FEM MINUTER… …att bli bojkottad av Aftonbladet […] Texten löd:”Av de kvinnor som ”importeras” kommer de ojämförligt  flesta från länder som Irak och Somalia som väl knappast kan tänkas vara en attraktiv marknad för en svensk man

Svaret blev ungefär att ”nej, alla muslimer är inte terrorister – men de flesta terrorister är muslimer” […] Muslimen kan lika lite som nazisten skylla på att ”jag lydde bara order. Det är någon annan som är ansvarig”.

Om lite invandring är bra, så måste mycket invandring vara jättebra. Eller? Ett glas vin om dagen lär också vara bra… Då är väl en dunk om dagen ännu bättre? Eller?

”Neger, neger, neger!!! Ordet kommer ju från ”negro” som betyder svart. Och jag är vit, vit, vit!!! Kalla mig blanco om du vill. Hur fan kan man bli kränkt av biologiska fakta???” Tja, säg det… Av ekonomiska skäl, kanske?

I Sverige byter politikerna ut folket…

SVERIGE – ETT ARABLAND… Jag är däremot svensk och vill att Sverige ska kännas svenskt eftersom Sverige ärsvenskarnas hemvist på jorden.

Om mysfarbrorn på bilden (Sharia for UK) och hans trosfränder får igenom sin vilja, med benäget bistånd av svenska samförståndspolitiker, så är vår urgamla högtid snart ett minne blott(Man pratar alltså om jul)

Angående den aktuella självmordsbombningen i Stockholm. Slutsatsen är glasklar. Utan islam, inga islamska extremister och terrorister.

”Ja, herrejävlar, ibland får man ett obehagligt intryck av att många svenskar på något underligt sätt vill avskaffa sig själva”.

ADJÖ, DU GODA JUL… […] Det kan te sig lustigt och harmlöst, men skratter fastnar i halsen när man betänker att det är ytterligare ett litet omärkligt steg i den medvetna avsvenskningen av vårt land.

Stay tuned och glöm inte att se Agenda ikväll som handlar om alla avhopp och uteslutningar inom SD.