Dumheter

SD Upplands Väsby vill bli särbehandlade av media

SD i Upplands Väsby tycker att media ska låta bli att granska riksdagspartier och partiernas företrädare. Åtminstone om man ska tro vad de skriver på sin hemsida i ett inlägg som har rubriken ”Efter PK-drevet: SD på rekordnivå”. Inläggets författare tycks iallafall hysa någon slags inbillning i att följande skulle gå obemärkt förbi i ett annat riksdagsparti: Tre företrädare, varav två senare riksdagsledamöter, bråkar på stan. De kastar ur sig rasistiska och sexistiska tillmälen. De plockar upp järnrör för att ”försvara sig” (något som kanske är ett brott). De filmar det hela. De ljuger sig sedan blå om det – fullt medvetet och utan att tveka.

Tänk er att detta skulle ha hänt i något annat parti. Tror ni verkligen att det skulle ha ryckts på axlarna åt? Nja. Men som vanligt iklär sig SD offerkoftan och gråter blod över att:

PK-medierna har näst intill spytt galla över SD under senaste tiden (…) Vi får förstås vänja oss vid detta fram till de kommande valen, att PK-media kommer att försöka göra allt vad som står i deras makt för att bekämpa SD

SD:s relation till media kan enkelt beskrivas med uttrycket ”Damned if you do, damned if you don’t”. För om media inte uppmärksammar dem så är det fel, men när media uppmärksammar dem på samma villkor som andra riksdagspartier.. då är det också fel. I just det här inlägget så framstår det dock rätt klart att det inte spelar någon som helst roll vad media skulle göra, då man kallar ALL media för ”DDR och Sovjetmedier”. Ja alltså, det är ALL media utom följande: Fria Tider, Avpixlat, Exponerat, Dispatch International. (Med flera)

Hela inlägget avslutas med följande lilla slogan: ”folket har tröttnat på att bli förda bakom ljuset”.
Tänk då vilken tur då att vi är fler som gör vad vi kan för att visa vad SD döljer bakom sin kostymklädda fasad.


Stötta vår verksamhet