Dumheter

SD:are publicerar rasistiskt material på officiell hemsida

På Sverigedemokraterna i Älmhults hemsida hittar man en krönika av Mats Dagerlind – gammal skribent för SD-kuriren –  som publicerats på den främlingsfientliga sajten Avpixlat. Förmodligen är det Annikaneger är en färg Rydh som publicerat och kommenterat artikeln:
 

”Det var det bästa jag har läst på länge. Mats Dagerlind slår verkligen huvudet på spiken….”

I skrivande stund är klockan 22.15 och eftersom texten för det första innehåller ca 22 miljoner tecken och lika många konspirationsteorier så tänkte vi testa något nytt. Istället för att sitta och påpeka vad som är felaktigt med texten så gör vi helt enkelt en topplista av de sjukaste citaten:

  1. ”oändligt långa resa från medeltid till 2000-tal som de flesta muslimer har kvar att göra”
  2. ”det oacceptabla muslimska våldet och hatet”
  3. ”vi tummar inte en millimeter på våra demokratiska principer och rättigheter, men den muslim som vill är välkommen in i det tjugoförsta århundradet”
  4. ”Här i väst uppför vi oss heller inte som småbarn och gnäller över att vi är kränkta så fort vi inte får igenom udda religiösa särkrav som att köttet på tallriken måste komma från djur som dött långsamt i plågor och skräck eller om någon ifrågasätter föräldrars rätt att skära i spädbarns könsorgan”
  5. ”När våra opinionsbildare och politiska ledare nu står på kö för att visa sin beredvillighet att montera ned demokratin i syfte att stryka de medeltida muslimerna medhårs”
  6. ”Tyvärr är det inte märkbart mycket bättre ställt bland de muslimer som sedan några decennier i miljontal invaderar Europa och Nordamerika från dessa avlägsna och underutvecklande kulturer”
  7. ”En deprimerande liten andel av dessa är beredda att lämna sin ballast av vidskepelse och barbari”
  8. ”I Sveriges muslimdominerade etniska enklaver brinner idag skolor och bilar och attackeras poliser, brandsoldater och ambulanspersonal”
  9. ”Hur länge till dröjer det innan det är ambassader, regerings- och parlamentsbyggnader som brinner också här”
  10. ”Och till de muslimer som redan befinner sig här och inte gillar vårt sätt att leva och tänka bör vi bara säga: där är dörren!”

Än en gång vill vi förtydliga att denna text är publicerad på en officiell sverigedemokratisk hemsida med ett stort tack till skribenten. 

*Bonuscitat*
Mats Dagerlind tidigare uttalat sitt förakt för muslimer på Avpixlats föregångare politiskt inkorrekt:

”- Däremot kan man diskutera utifrån insikten om att muslimerna pga sin religions efterblivenhet bara förstår maktspråk hur muslimerna bör bemötas i vårt samhälle, att de inte kan behandlas på samma sätt som vi andra. Här krävs en helt annan auktoritet.”

 


Stötta vår verksamhet