Granskning

SD:s hjälporganisation – visst finns det muslimer som lider, men vi hjälper bara kristna

För ett tag sedan kunde IRM avslöja att SD:s hjälporganisation Right Hand Aid enbart skulle hjälpa kristna flyktingar. Det var SD-politikern Hans Erling Jensen som på Facebook deklarerade att SD:s hjälporganisation kommer att titta åt andra hållet om personen som behöver hjälp är muslim:

10699174_10152314778482477_1375157109_nI en intervju med Dagen bekräftar nu Jensen att man inte kommer hjälpa muslimer:

– Vi hjälper inte muslimer för vi vill inte hjälpa förtryckare, och vi vet inte vilka förtryckarna är bland muslimerna, säger han.

Men finns det inte muslimer som lider också av IS?

– Absolut finns det muslimer som lider, men vi har inte medel att hjälpa hela världen, säger han.

Inget 90-konto

Right hand aid har inget 90-konto, eftersom Hans Erling Jensen menar att det är för dyrt och att det är en del av det ”politiskt-korrekta etablissemanget”.

Att Right Hand Aid inte tänker hjälpa muslimer som hotas av IS halshuggningar förvånar knappast när man tittar på vilka som ingår i organisationen:

De heter Right hand aid, har en lättigenkännlig nationalistisk blågul logga och beskriver sig som en alternativ biståndsorganisation.

Bland dem man bistår finns vita separatister i Sydafrika och en muslimfientlig tysk nunna.

Det låter som en dingdingvärld. Men så ser det ut när den högerradikala rörelsen bygger sina nätverk.

I praktiken är Right hand aid ett slags sidoorganisation till Sverigedemokraterna, startad för några månader sedan av personer knutna till SD, Avpixlat och den lilla kontrajihadiströrelsen – så kallas de som tror att Europa står inför en muslimsk invasion – kring Tryckfrihetssällskapet.

Syftet är, skriver man med formuleringar som hade kunnat vara hämtade ur SD:s program, ”att hjälpa behövande på plats. Därnäst genom informationsspridning och upplysningsarbete att skapa politisk opinion till fördel för att hjälpa behövande på plats eller i närområden i stället för att öka eller bibehålla den okontrollerade massinvandringen.”

Så formuleras den moderna rasistiska idén om etnopluralism. Hjälp dem på plats. Så att de inte kommer hit. Varje ”folk” ska hålla sig i ”sin” stat. Sverige åt svenskarna.

rha

RIGH HAND AID Styrelsen för Right hand aid med bland andra SD-politikern och styrelseordföranden Hans Erling Jensen. (Bild ur föreningens informationsbroschyr).

 


Stötta vår verksamhet
  • 60
    Delningar