Okategoriserade

Avpixlat – vi måste bevaka manliga, homosexuella barnskötare då de är pedofiler

Avpixlat avslöjar: Svensk idrott är inte längre svensk. Idrott är numera en propagerande samlingsplats för människor med en homosexuell läggning som vill sprida skimmer kring homosexualitet. En av Avpixlats fasta skribenter, Stefan Torssell, gör i sin senaste krönika likamedtecken mellan homosexuella män och pedofiler. Hur han kom till den slutsatsen? Han har räknat. Jovisst. Genom någon form av ekvation (som han inte minns), har Torssell kommit fram till att för varje person på jorden finns det 10 000 perfekta kärleksparters. Han skriver:

”Då insåg jag de homosexuellas stora tragik. Nio gånger av tio som de blir förälskade i någon så är en relation totalt omöjlig. Sannolikheten att den personen också är homosexuell är inte särskilt stor. Att hitta den stora kärleken är för många inte ens att tänka på. Att hitta någon får bli det helt överskuggande målet. Det påverkar deras syn på kärlek.”

Visst finns det kärlek mellan homosexuella, menar Stefan Torssell, men för någon som lever ett alldagligt liv i en småstad eller på en bruksort kan letandet te sig lönlöst. Då tar, enligt Torssell, homosexuella till andra metoder för att få bukt med sin längtan.

”Ett sätt är att söka sig till olika miljöer. Vissa manliga yrken har en större andel homosexuella. Unga tjejer kanske börjar spela fotboll eller ishockey. Manliga barnskötare är en grupp som jag anser att förskolechefer har ett särskilt ansvar att bevaka. En del av dem har svårt med sin identitet. Allt för ofta får vi läsa om övergrepp på barn på förskolor.”

Och fortsätter:

”I London tillät inte de styrande att homosexuella fick arbeta på daghemmen. Så tog stadsdelen Islington det djärva greppet att bryta fördomarna. Homosexuella anställdes. Efter en tid hade 17 barn utsatts för övergrepp. Vi måste inse att det finns en problematik.”

Stefan Torssell menar att homosexuella män skulle vara överrepresenterade bland de som begår sexuella brott mot barn. Han har flera bevis för detta. Inga av bevisen baserar sig på fakta, vetenskap eller brottsstatistik utan enbart på ambitionen att hamna i Guinness rekordbok för flest antal åtalad för hets mot folkgrupp i en och samma text. I själva verket är det heterosexuella män som förgriper sig på flickor överrepresenterade kring de sexuella övergrepp som begås mot barn, enligt en studie från University of Ottawa.

Vi förstår att det måste vara jobbigt för de stackars neurotiska machomännen i SD som bara vill få vara riktiga män.  Som vill att kvinnors främsta uppgift inte ska vara att spela fotboll utan föda en massa blonda blåögda barn. Varje hbtq-person är ett alarmerande hot mot deras våta dröm om det homogena nationalromantiska Sverige. Rossell är ju knappast den första Sverigedemokraten som anser att homosexualitet är någonting skadligt. Och tyvärr, hbtq-hatet inom Sverigedemokraterna är inte en slump, inte enskilda galningar som plötsligt fått verbal blogg-tourettes.

Mer om HBTQ-hatet inom SD:


Stötta vår verksamhet