Sverigedemokraten och kommunpolitikern i Ängelholm, Patrik Ohlsson, har vart en flitig debattör på diverse nyhetsportaler. Vissa sidor som skulle kallas ”gammelmedia” av Sverigedemokrater och vissa som skulle kallas rasistiska eller främlingsfientliga av resten av befolkningen. Patrik har inte bara varit en flitig debattör i dessa forum, han har också blivit dömd för förtal pga sina uttalanden i sociala medier.

Vi tänker inte göra några stora kommentarer kring skärmdumparna utan kommer försöka låta dem tala för sig själva. Alla är tagna från det konto vi hittade, där Patrik vid flertalet gånger undertecknar sitt med sitt namn och uppdrag.

Bland dessa inlägg kan hur han förespråkar att man skall upprätta privata vaktstyrkor, att man ska utvisa brottslingars familjer, att EDL (våldsam engelsk organisation) inte är våldsam,  att svenskar få extra pengar för att skaffa barn och inte invandrare.

Mycket smått och gott helt enkelt. Läs och avgör själva om ni tycker det är lämpligt av en folkvald politiker att uttrycka sig på detta vis?

 

Uppdateringen hamnar först då vi anser den så viktigt

Ohlsson har under en artikel på Avpixlat, om SSUs syn på demokrati publicerat detta inlägg.

 

Vi på inte rasist, men kan inte annat tolka det som att Ohlsson menar att det är SSUs ”drag” som är orsaken till att Breivik mördade barn och ungdomar på Utöya.

Tack till @omavpixlat på twitter