Granskning

Thoralf Alfsson – Dirawi måste konvertera eller avgå som julvärd, hon kränker kristna

Written by Henrik Johansson

Den före detta riksdagsledamoten, och den uttalade islamofoben, Thoralf Alfsson gick i det islamofobiska taket efter att Gina Dirawi utsetts till årets julvärd i SVT. Alfssons budskap är helt enkelt konvertera eller avgå från uppdraget, Dirawi kränker alla kristna med sin blotta närvaro i SVT.

Alfsson menar att SVT följer en ”reinfeldtstrategi” som innebär att SVT följer en ”tvärtompolitik”:

Att Gina Dirawi fick det prestige fulla uppdraget som julvärd i SVT var egentligen ingen överraskning. Det ingår i den ”reinfeldtstrategi” som bedrivs av diverse myndigheter och politikerna inom 7-klövern. Det vill säga att driva en tvärtompolitik!

Enligt Alfsson är SVT:s beslut också ”svenskfientligt”:

Att utse en muslim till att vara julvärd i SVT under den kristna stora högtiden var bara ett i raden av kränkningar mot Sveriges alla kristna.

[…]

Personligen anser jag att ledningen för SVT tagit ett beslut som är fullständigt absurt och idiotiskt. Det visar på hur svenskfientlig och naiva ledningen på SVT är!

Till sist framför Alfsson sitt krav om Dirawis avgång med motiveringen att hennes medverkan i SVT är en provokation mot sveriges kristna:

Om Gina Dirawi vill visa kristna någon respekt så avsäger hon sig uppdraget som julvärd. I annat fall kan man tolka hennes agerande som en ren provokation mot det kristna Sverige.

Om hon nu inte väljer att konvertera till kristendom!

Exakt varför Dirawis blotta uppsyn i SVT är en svenskfientlig provokation mot sveriges kristna framgår inte, Alfsson menar kanske att Dirawi inte kan presentera Kalles jul på ett sånt sätt som Jesus ämnade.

Eller så tror Alfsson att hon kommer fucka upp ljuständningen, vem vet lixom, däremot vill vi passa på att tipsa Alfsson om detta klickochblikränkt formulär från sidan Toppkommentator på Aftonbladet, det kan han nog få användning för…

12316187_1024011881007357_3775467132477295655_n

UPPDATERING:

Alfsson försöker också sälja in sina propagandablad för användning runt julbordet:

Om några veckor är det jul och många familjer, släktingar och vänner träffas för att umgås. Jag gissar att många kommer diskutera det som kallas flyktingkrisen, massinvandringen, den krackelerande välfärden och inte minst opinionsmätningar där Sverigedemokraterna hela tiden växer. Men också vilka negativa effekter detta kommer få på det svenska samhället i framtiden och för kommande pensionärer och generationer. Jag gissar att detta kommer bli det vanligaste samtalsämnet under helgerna! Men även att en muslim, Gina Dirawi kommer vara julvärd i SVT under julafton. Det kommer säkert trigga debatten efter lite glögg, julöl och kanske en snaps.

Vore det då inte alldeles perfekt att ha mitt infoblad med fakta om massinvandringen tillgängligt vid dessa tillfällen? Jag har nu uppdaterat infobladet med Migrationsverkets statistik från november och skickat den nya versionen för tryckning.

 

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 4.9K
    Delningar