Dumheter

Thoralf Alfsson fick full pott i tävlingen: ”Vem kan skriva som en sur femåring”

Written by Henrik Johansson

Som vi väntat på att Thoralf Alfsson skulle komma med ett uttalande angående Kent Ekeroths mindre lyckade krogvända under fredagen och till sist kom det, i sann ”Thoralfanda” svingas det åt både till höger och vänster.

girl_vs_pinata_fail-5682Det hela börjar med att Alfsson dömer ut Expressen:

Jag trodde knappt det var sant när jag lyssnade på SD Ekot:s nyheter på väg hem från Karlskrona där jag pratat om min tid i riksdagen och mitt bloggande vid ett medlemsmöte. Att Säpo lämnat in en anmälan om diskreminering av Kent Ekeroth på krogen Nosh and Chow. Vad är det för namn egentligen?

 

Den anmälan är minst sagt blytung och borde täppa till käften på Thomas Mattsson och hans anhang till journalister på Expressen! Läs K-G Bergströms artikel.

Smaka på meningen ”borde täppa till käften på Thomas Mattsson och hans anhang till journalister” och begrunda samtidigt att Alfsson hänvisar till K-G Bergströms artikel som är skriven var? You guessed it, Expressen!

Alfsson fortsätter med en attack på Aftonbladets Oisin Cantwell:

Det är faktiskt lite kul att läsa hur sd-hatarna sprattlar i sitt eget hyckleri när det försöker trassla sig ur sina egna fördomar och lögner. Läs artikel av trögtänkte Oisin Cantwell.

Vad har då Cantwell skrivit för att göra sig förtjänt av Alfssons raseri? Jo, han har skrivit följande:

Det är inte alltid ett trevligt beteende att exkludera vissa människor, men det är inte nödvändigtvis olagligt.

Dock existerar olaglig diskriminering. Lagen talar om sju områden där människor inte får särbehandlas negativt:

Etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, ålder, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Det är svårt att peta in engagemang i ett politiskt parti i någon av dessa grunder.

Cantwells analys visade sig vara helt korrekt:

– Jag har inte fattat något formellt beslut än men det är väl ingen hemlighet att det inte blir mer än så här. Som det ser ut kommer det att läggas ner.

Till sist menar Alfsson att allt ska tystas ned(se idag):

Imorgon kommer sannolikt denna affär att tystas ner mer eller mindre helt och hållet i media. Sveriges mest ”kunniga” journalister vill ju inte stå vid skampålen offentligt.

Dagens rubriker:

Grattis Alfsson! Du lyckades få full pott, i att ha fel det vill säga…

 


Stötta vår verksamhet