Granskning

Thoralf Alfsson(SD) – hamnade mina barn i en klass med araber hade jag bytt skola

De senaste dagarna har Thoralf Alfsson än en gång varit i hetluften efter att ha spekulerat i om Therese Alshammar försökt islamisera Sverige under OS invigningen. Kritiken lät inte vänta på sig, men lite kritik har aldrig avskräckt Alfsson som nu lägger i en ny rasistisk växel. Alfsson skriver på sin blogg att om hans barn riskerade att få somalier och araber i klassen så skulle Alfsson flytta, byta skola eller sätta sina barn i en ”svensk klass”. 

Alfssons resonemang börjar med att han känner sig ”spyfärdig” över att se ”horder av afghanska ensamkommande män” på Kalmars statsfestival:

En artist stod på största scenen ikväll och spydde galla över SD och talade om hur folk skulle rösta.  Jag hörde det inte själv utan det återberättades för mig av en sd-medlem. Jag tar gärna emot mer information om detta om någon annan också hörde det. Detta samtidigt som horder av afghanska ensamkommande män ränner omkring och tittar på barbenta småflickor. Inte bara ensamkommande unga män utan även mängder av äldre ”arabiska” män som driver omkring i grupper. Men jag tvingade mig in på stan en stund ikväll. Segregationen är total! Jag blir spyfärdig av att se allt.

Vad exakt dessa ”horder” gjort för fel som föranleder att Alfsson blir spyfärdig framgår inte av inlägget, däremot har han klart för sig hur de ser på polisen:

Sedan fjantar poliskåren runt och lekar dialogpoliser. Vilken respekt det inger hos dessa horder av män. Dessutom kvinnliga poliser som dessa män inte respekterar på något sätt.

Alfsson och Sverigedemokraterna har också roat sig med att räkna huvudbonader under festivalen:

Vi ägnade oss idag en kort stund åt att räkna vilken huvudbonad som var vanligast i Kalmar en fredagseftermiddag. Jag påstod att sjal/hijab var vanligaste huvudbonaden numera i Kalmar. Mika började då räkna och dra streck för varje person med huvudbonad som passerade vårt tält. Keps vann knappt före sjal/hijab.

Keps 26 personer

Sjal/hijab 20 kvinnor

Mössa 19 personer

Notera då att keps och mössa bärs av både män och kvinnor men sjal/hijab bärs bara av kvinnor.

Jag tycker så fruktansvärt illa om de som har ansvaret för denna utveckling i vårt/mitt land! Jag kommer aldrig förlåta dem utan ta varje chans att straffa dem.

Att Alfsson inte vill se araber, afghaner och kvinnor med sjal framgår med all tydlighet, men det slutar inte där. I en kommentar skriver Alfsson om hur han skulle agera om hans barn hamnade i en klass med araber:

fdfhdfhgfhdgfj

Det här med att SD påstår sig stå för en ”öppen svenskhet” där alla kan bli svenskar gäller alltså inte om namnet på ett barn låter arabiskt eller somaliskt. Exakt hur Alfsson ska säkerställa att sina barn hamnar i en ”svensk klass” får vi heller inget svar på och såvitt vi vet finns det inga friskolor för ariska barn….


Stötta vår verksamhet
  • 901
    Delningar