Dumheter

Thoralf Alfsson står på sig – Alshammar och HM kan ha försökt islamisera Sverige

Written by Henrik Johansson

Här om dagen kunde IRM berätta hur SD-politikern Thoralf Alfsson spekulerade i om Therese Alshammar och Hennes och Mauritz försökte islamisera Sverige genom den huvtröja som Alshammar bar under OS invigningen. Alfsson blev intervjuad av Expressen om saken och påstod sig då bara öppnat för frågor, men artikeln har uppenbart retat upp Alfsson som nu slår tillbaka. I ett inlägg på sin blogg fortsätter Alfsson spekulera i om det ändå inte var en slöja som Alshammar bar under OS invigningen, något som Expressen ska ha mörkat.

I Expressenartikeln försökte alltså Alfsson slå ifrån sig att Alshammar hade försökt ”islamisera Sverige”, istället menade Alfsson att han endast lyft frågan. Men i trogen Alfssonanda så kunde han ändå inte hålla fingrarna i styr. På sin blogg skriver Alfsson såhär efter sin intervju:

”Expressen gör idag ett försök att hänga ut mig i en artikel idag men som många skriver lyckas det väldigt dåligt”

[…]

Det som jag personligen tycker är lite spännande är att vare sig HM eller Therese Alshammar vill uttala sig enligt Expressen. Det hade ju annars varit väldigt enkelt för dem att säga att det är en huvklänning. Men så enkelt var det uppenbarligen inte!”

Så, trots att Alfsson inte vill erkänna att han spekulerat i om att Alshammar försökt islamisera Sverige så insinueras det att frågorna inte var enkla att svara på. Ett alternativ – och en mer trolig förklaring – är att det är en så J*VLA dum fråga att de inte bemödar sig kommentera. Det slutar inte där, Alfsson fortsätter att ifrågasätta om Expressen inte mörkat det hela:

gdsdfgfgdhdf

Alfsson frågar reportern i ett mejl varför bilden ändrats och när reportern hänvisar till den redaktör som jobbade vid tillfället drar Alfsson följande slutsats:

Svaret på Expressens bildbyte är att de ville inte visa Alshammars huvudbonad på grund av att Expressens sannolikt också fått många reaktioner via mejl och sociala medier.

Ja ni ser ju. Har Expressen ändrat en bild på sin sida och om Alshammar/HM inte vill svara på frågor så återstår endast ett alternativ. SVERIGE SMYGISLAMISERAS DET ÄR DET ENDA RIMLIGA ALTERNATIVET!!!

its-a-conspiracy

 


Stötta vår verksamhet
  • 1.8K
    Delningar